slavi se narozeniny i ve skolce?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #227982 3.9.2014 10:30

Ahojky maminky, mam mensi dotaz. Dcerka je letos poprve ve skolce a zitra ma narozeniny, slavi se to nejak ve skolce? Mame neco prinest?
Dekuji moc predem za rady

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já mám takový pocit, že se nosí bonbony, tak aby na každé dítko vyšel jeden ;)

  • bereme bonbóny, nejlíp i měkké, kvůli menším dětem, ale syn říkal, že někdo měl i dětské šampáňo :)

  • ja jeste maminka nejsem ale brzo budu :-) Ale co se tyce kdyz jsem nosila do skolky mladsi sourozence tak se kupovali mekke bonbony vzdy vystacili dva balicky ale zalezi kolik je ve tride deti.

  • A.t.i3.9.2014 11:18

    Určitě bonbony. U nás ve školce nemají v oblibě Bonpary atd. spíš měkké bonbony (maoam, malé balíčky haribo...), nebo nosí lízátka, čokoládky... Dokonce se našlo pár jedinců, co přinesli dort. Ale to jsou výjimky a moc v oblibě to není. Učitelky říkaly, že dort rozdělily po svačince a jak byli děti najedené, tak nikdo moc nechtěl a většina dortu zůstala. Takže hezké ale nepraktické.:-)

  • Majik3.9.2014 11:21

    deticky vzdycky prinesli nejake bonbony nebo kdyz se mamince chtelo tak nektere pekly dort nebo muffinky :-) meli jsme ve tride trojcatka a tem maminka delala vzdycky uzasny dort :-) ale psise staci ty bonbony :-)

  • Martasek893.9.2014 11:54

    Před prázdninama byla dcerka měsíc ve školce. Tam mamina oslavence donesla třeba něco upečeného a ostatní děti daly oslavenci dali nějakou maličkost.

    Teď jsme vjiné školce, kde se vybírají peníze a ostatní maminy se tak nemusí starat. Zda ale oslavenec něco nosí, to zatím nevím, my máme narozky až v červnu :D

  • Ja kdyz jsem chodila do skolky tak je tam slavil skoro kazdy vzdycky nejaka maminka prinesla dortik vetsinou to byl ovocny dort;-)

  • U nás ve školce se slaví, nosí se nejčastěji bonbonky.Dorty se nosit nesmí, ale to záleží na každé školce, někde to třeba jde. A ve školce děti oslavenci popřejí, od učitelek dostane třeba nějaký obrázek a maličkost a oslavenec si vybere písničku jakou chce zahrát a s kým si chce třeba zatancovat :-)

  • syn nastupoval teď do školky a tam se dávají měkké bonbony (želatinové či karamelky), může být i lízátko, případně sušenky. Vše však kupované, nesmí být domácí výroby a nemělo by to být ani nic krémového. Stejně tak není povoleno donést ovoce třeba ze zahrádky, maximálně to dají učitelky dětem domů, ale ve školce to skrz hygienu být nesmí. Právě včera si syn donesl ze školky jablíčko ze školkové zahrady, doma ho rád snědl.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 618 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist