škytka 10denniho miminka

Otázku položila: Bývalá uživatelka #125923 28.4.2015 15:26

Ahoj mamky mam na vass ještě jednu otázku. Mám doma 10denni miminko a skoro po každém kojení má hroznou škytku nevíte jak ji zahnat nebo co je na to dobre? Dekuju

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Někdy to může být tím, že spěchá při jídle. Nebo se třeba přejí...Ale to musíš posoudit ty, zda to tak může být. Jinak jak píše mrne, někdy to tak prostě je, protože ten zažívací systém ještě není vyvinuty. Takže vytrvat a pořádně říhat ;-)

  • zacpat mu nos:-D ne to byl jen vtip. malý děti často škytají když je jim chladno nebo se počůrají, ale některý škytají prostě jen tak. a pak už zbývá jen čekat až to zase samo přejde;-)

  • my to máme tiež. niekedy mám pocit, že to má vtedy, ked sa preje. daj miminku cucnúť ešte raz na chvilku - prejde to.

  • Tak naše malá škytala už v břichu a pak jako miminko docela často a nešlo s tím udělat nic. Taky jsem zkoušela hledat všelijaké rady, ale nic nepomáhalo, a ani jsem nevypozorovala, že by to přicházelo ve stejných situacích (napr. po jídle,) prostě to muselo přejít samo.

  • V porodnici jsme se ptaly, co na škytavku, a bylo nám řečeno, že nic. Škytavku prý je třeba zaspat. :-D A fakt, zkoušela jsem všecko, mlíko po lžičkách a jedině pomohlo zaspat to. Teď už je dcera větší, takže to neplatí, teď škytavka prostě musí přejít sama :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 329 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist