škola a návštěvy u otce

Otázku položila: kebabka 29.8.2012 13:31

Ahoj holky, můj dotaz je spíše pro rozvedené maminy. V kolik hodin se vám vrací v neděli děti od otců? Jde mi spíš o školní děti. A kdy se připravují do školy? V pátek nebo až v neděli? Syn jde do první třídy, tak přemýšlím jak upravit návštěvy. Děkuji za odpovědi

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahoj, dcera k otci odchází v pátek v 18h, vrací se v neděli v 18h. V případě, že jde dítě k otci o víkendu, měl by se i on podílet na jeho přípravě do školy.
    Úkoly si dcera dělává bud v pátek, nebo o víkendu u otce (pokud tomu otec vůbec rozumí co mají za úkoly a moc se s ní u toho nepře) a nebo i v neděli po návratu. Prostě tak nějak podle potřeby. Neboj, i prvnáček to zvládne ;-)

  • Sydzej6029.8.2012 14:21

    ještě,že já nemám takové starosti.můj ex si vzal dceru po cca půl roce na 4dny.teď si jí zase dlouho nevezme.ale kdyby tak nastalo tak bych chtěla aby v neděli byla doma za včas aby se stihla do školy nachystat.

  • mladou máme od pátku a většinou do pondělka. Žije s matkou 80 km od nás a pokud jede služebně přítel do místa jejich bydliště, tak ji vozí až v pondělí, těsně před školou( je zbytečné aby jezdil dva dny po sobě do jednoho místa). Vyzvedne si doma aktovku a jde do školy. Jednou se stalo, že si k nám přivezla i úkoly. Učila jsem se s ní já, a češtinu ji podepsala, od té doby si už nepřivezla ani jeden úkol:-D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 233 otázek, kterým se dostalo 271 621 odpovědí a 409 755 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist