sexuální život

Otázku položila: Anonymní uživatelka #45504 26.6.2011 12:55

ahoj womenzonky :-) .. mám malý problém se sexuálním životem.... od rozchodu se svým bývalým mám strach projevit svou sexuální touhu :-( dříve sem neměla nikdy s tímto problém, ale od rozchodu tomu tak je, nového partnera mam necelý rok a sex, nebo alespoň nějaké hrátky jsou pouze po jeho návrhu... nikdy za ním nepřijdu sama s nějakým nápadem. I když chuť na sex mám, nedokáži ji projevit nahlas. nevíte někdo jak si mám pomoct? :-( ráda bych se někdy projevila, ale nedokážu to a přijde mi, že partner má pocit, že mě musí do něčeho stále nutit, i když to tak není. za jakoukoliv radu děkuji :-)

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jsi už vyrovnaná s rozchodem se svojím ex?Nesrovnáváš je?A co takhle sklenička na kuráž :-) to někdy zabírá mysl se uvolní a nejsi pak tak škrobená.Je jasné že ne se zmordovat že nemůžeš chodit :-) ale prostě mít trochu špičku a pak tomu nechat volný průběh

  • zdenka8326.6.2011 16:29

    A co takhle to říct jinak než slovy? Přitulit se, pohladit, polaskat .... ? Nemusíš to přece říci jen slovy ... ;-) Hodně štěstí

  • Nevím, ale já bych asi zkusila vyhledat odbornou pomoc, třeba sexuálního kouče, nebo psychologa. Vypadá to že bys tam mohla být nějáký blok a to se samo od sebe těžko odstraňuje. Třeba ti stačí jen pár návštěv a bude po problému. Držím palce!

  • petulinkaa1326.6.2011 17:25

    tak si o tom s partnerem promluv?! ono to pak opravdu vypadá,že ty o to vubec nemas zajem,nereknes si o tom a je ti i prd platny,že TY vis,ze to tak neni,ale tvoji drahou polovičku to nebude zajímat! tak to nenech dojít tak daleko...ju? :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist