sex v šestinedělí

Otázku položila: Anonymní uživatelka #30541 14.6.2011 14:38

Ahoj Holky, jaký máte názor na sex v šestinedělí???

Mám na to už velkou chut, trošku ještě špiním ale už je to jen tak na intimku a nic mě nebolí, šly byste do toho??

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • cudla14.6.2011 14:39

    já bych to neriskovala,hlavní důvod proč se to nedoporučuje je riziko infekce a to fakt není o co stát

  • lulatko14.6.2011 14:54

    Jestli se cítíš dobře, nekrvácíš, domluvila bych se na kontrole po porodu dřív. Osobně bych do toho nešla dřív, než po kontrole u gynekologa, ať má člověk jistotu, že je vše zhojeno. Já už taky nekrvácela, nic mě nebolelo, ale gynekolog mi doporučil i po 6N ještě pár dní počkat kvůli šití vevnitř - hojí se to tam déle.

  • teeda tvuj chlap musi mit radost :) ja jsem 3apul mesice po porodu a jeste ted na to nemam chut :D spali jsme spolu zatim asi tak 7x.... tak bobek casto sedi u kompu a kouka na porno ;)

  • deniska919114.6.2011 17:28

    Ahojki, taky sem to řešila ale po prvním porodu jsme na to vlítly už po 3 týdnech, nekrvácela sem, nešpinila, nic mě nebolelo, prostě sem byla ok =) no a ted po druhým jsme na to vlítly po 4 týdnech a taky v poho, kontrola na gyndě v pořádku atd. Takže záleží jak se cítíš.

  • Ahoj, my na to taky vlítli už po necelých 4 týdnech a všechno bylo OK. Jen jsme na to šli opatrně a nežně. Žádná divočina. Po šesti nedělí jsem byla u gyndařky na kontrole a divila, že vypadám jak kdybych nerodila, že už dlouho nikoho takhle v pohodě neviděla. Takže jestli se na to cítíš, tak poslouchej svý tělo a jděte do toho.

  • já sem to rozhodně neriskovala

  • Já bych do toho šla, pokud máš chuť, sama jsem ani jednou šestinedělí nedodržela, rodila jsem 3*, ale užila jsem si to i já až po 3.tím porodu, který byl bez poranění-to jsem "znásilnila" muže už 9.tý den po porodu. S poraněním a šitím není však o co stát, i když chuť je a doporučila bych spíš vzájemnou stimulaci-či dráždi sebe i partnera najednou-to třeba mě velmi uspokojuje. Jinak nezapomenout na ochranu, my jsme teda jen přerušovali, ale prošlo nám to :-x Pokud chcete být jisí kvůli otěhotnění i možné infekci, tak použijte kondom.

  • Ja myslim, ze je to jenom o tom jak se citis. Kamoska na to vletela 3tyden po porodu a byla ok. Ja bych ale pouzila kondom.

  • my jsme spolu spali 5 týden a bylo to v pohodě a použili jsme kondom, ale já neměla žádné zranění...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 515 odpovědí a 409 718 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist