sex v 6ti nedělí

Otázku položila: Bývalá uživatelka #38507 22.4.2012 22:33

ahojky holky mate tu nejaka zkusenost ze sexem v sestinedeli? jsem necelý 3tejdny po porodu a chci se zeptat zda nektera v tomto období to zkousela? uz bych to chtela zkusit ale nevim co od toho cekat.dekuju

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, já rodila 3* vaginálně a ani jednou jsem šestinedělí nedokázala dodržet, prostě mě muž svedl a já se nechala a bylo to krásné se nechat strhnout, ale jelikož jsem po 1. porodu byla nastřižená a řekla bych celkem dost šitá, takže opravdu nic moc, ale čím častěji jsem se milovala, tím to bylo lepší a po pár dnech to bylo úplně v pohodě, ale jelikož jsem se bála, tak jsem převzala vedení a šla "na koníčka", to bylo někdy od 4.- 5.tý týden po porodu a už jsem neměla očistky. Nemohu říci, že bych z toho měla nějaký požitek-asi jako poprvé. Lepší by bylo asi zaonanovat si a manžela uspokojit rukou :-)Podruhé vím, že jsem to také nedodržela a jelikož jsm se natrhla a šití mě vůbec nebolelo, tak to také šlo, raději jsem byla ale opatrná a vedla já.
    Potřetí jsem však rodila bez poranění a 1. milování proběhlo myslím 9.tý den po porodu a tentokrát jsem manžela svedla já a užila jsem si to i já-před tím byla právě abstinence a před porodem jsme se stihli pomilovat jen 1* a už se porod spustil (aby ne, když byl 4 dny po termínu :-)), před tím byl půst kvůli mé nechuti.
    Každopádně bych nečekala vůbec žádné zázraky, pokud bylo poranění, ale po pauze naopak tělo intenzivněji prožívá vzrušení, alespoň já to tak měla, takže -je těžké odolat dovést to do konce.....No a je to na vlastní nebezpečí, že.

  • Já po císaři po 4 týdnech. Známá gynekoložka říkala,že až přestanou odcházet očistky tak můžeme. Celkově jde o to ať se do dělohy nedostane infekce,my měli kondom,čímž jsme to riziko dost snížili. Pokud se na to cítíš,tak šup,jen opatrně.

  • ahoj tak já jsem 4 MĚSÍCE po porodu a ještě dneska mě to bolí

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 238 otázek, kterým se dostalo 271 628 odpovědí a 409 760 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist