sex po zánětu močového měchýře, kvasinky u přítele?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #51403 2.9.2012 19:40

Milé womenzonky, potřebovala bych od vás 2 rady :-)
1) Během krátké doby se mi potřetí objevil zánět močového měchýře, beru antibiotika. Za jak dlouho po dobrání můžeme mít s přítelem sex? A je lepší použít i kondom? Nerada bych, aby se mi to vrátilo znovu...
2) Přítel si začal stěžovat na svědění jakoby pod předkožkou a k tomu se mu objevily červené flíčky... Tipovala bych to na kvasinky, ALE! Může mít muž kvasinky, pokud já je nemám?? (Byla jsem teď u gynekologa a jsem v pořádku) Tvrdí, že mi nevěrný nebyl, ale mně se to nějak nezdá, přece se mužům neudělají kvasinky jen tak (tím myslím, že na penisu nemají tolik "příznivých" podmínek pro svůj růst jako v pochvě...)
Děkuju za odpovědi :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak u klasického zánětu močového měchýře se můžeš s přítelem milovat po doléčení kdy chceš, pokud se na to cítíš. Ale raději z kondomem. Měl by se nechat přeléčit i partner, já na ně také trpím a přítele jsem po půl roce poslala na vyšetření, kde mu zjistili ureoplazma a nějakou neznámou bakterii... pak mi to při každém sexu předával a já měla záněty pořád dokola.
    Tvůj přítel by si měl zajít k urologovi, pokud by měl kvasinky, tak bys je s největší pravděpodobností měla i ty. Obzvlášť pokud jsi brala antibiotika na zánět, po kterém se někdy mohou kvasinky dostavit ještě když nebereš probiotika. Někdy se tělo uzdraví samo, ty jsi třeba mohla mít kvasinky někdy předtím a přítel je pak chytil od tebe. V každém případě mu řekni, aby si zašel na vyšetření, ale nemusí se jednat o kvasinky :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 526 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist