sex po porodu... a po druhém?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #3487 15.2.2011 13:33

Ahoj všem, tak jsem si řikala, že sem hodím takovou otevřenou otázečku, nějakou zkušenost po prvním dítěti mám, tak by mě zajímalo, jestli je tady nějaká maminka, co by se chtěla svěřit, jak je to po druhém porodu, jestli to stojí tak čtvrt až půl roku za hov.. jako po prvním? :-) Samozřejmě nechci strašit prvorodičky - těhulky, každá to máme jistě jinak :-D

Tak to jste mě potěšily, bohužel z okolí mám jiné zkušenosti, ale je dobře, že jsou i takové zkušenosti jako máte vy. :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já jsem rodila jenom jednou, ale nemůžu říct, že by byl sex po porodu horší než před, žádné období čtvrt nebo půl roku, kdy to stálo jak říkáš za hov.. neznám.

  • Já jsem také rodila jenom jednou. Ale po konci šestinedělí, když se mi zhojilo šití, to bylo v pohodě. Neměla jsem při sexu žádný problém. Ten jsem měla v těhu. Já si naopak sex po porodu užívám víc, je takový lepší :o)

  • Ahoj ,rodila jsem dvakrát.Dvakrát řádně šitá ...A těšila jsem se jen co se malinko zhojím...Žádné za hov..teda neznám.Užila jsem si pokaždé.ze začátku opatrněji ale i tak krásné.

  • Ahoj, stejně jako holky tak paráda a po druhým jsem se těšila ještě víc, ono hodně záleží na mužským ;)) Teď plánujeme třetí, tak bych snad vydržela šestinedělí :D

  • Ahojky,
    tak po prvním porodu jsme měli docela krizi, nějak jsem neměla náladu, i když fyzicky jsem byla v pohodě. Prožitky v sexu jsem ale naštěstí měla stejné jako před porodem. Teď po druhém porodu to sice není nijak zvlášť často, starší dcerka kolikrát jde spát dřív jak já, za to jsem poprvé zažila, co to je vaginální orgasmus, takže supééér :-))

  • Já rok po prvním porodu skončila na plastice hráze a poševního vchodu-špatné šití, špatné zhojení, výsledek rok bez sexu, prostě to nešlo, řvala jsem bolestí.Pak jakžtakž. Po druhém porodu vše v poho a lepší i než před prvním dítětem:-)))))...

  • já jsem prvorodičká krátce po šestinedělí a nemáme se sexem vůbec problém, takže si nemyslím, že je pravidlem, že to stojí za hov..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist