sex-jak na to?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #177625 12.1.2017 21:43

Ahoj,
mám takovou asi trochu trapnou otázku, ale poslední dobou mi to neustále vrtá hlavou. Je mi 17 a chodím s mým prvním klukem, je skvělý, opravdu si rozumíme a myslím, že jsem připravená náš vztah posunout někam dál. Jenže, co mám při pohlavním styku dělat já? Mám jen tak ležet nebo se při tom nějak hýbat? Bojím se, že to dopadne fiaskem, že nebudu vědět co s rukama, nohama. Vím že to našemu vztahu nijak neublíží, ale radši bych si to užila bez zbytečného stresu, jestli chápete :) Budu ráda za užitečné rady. děkuji.

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Taky jsem to kdysi řešila a dokonce i po tom, co jsem už měla několik sexů za sebou. Správná odpověď je prostě si to užívat. Když ti to bude příjemné, můžeš ho hladit po zádech, po zadku, pánví pomáhat s přírazama (na to se nemusíš nějak soustředit, tělo to dělá prakticky automaticky). S nohama nehýbám, je mi to tak pohodlnější, ale můžeš je zkusit zvednout.
    Pokud nejsi zrovna nahoře, tak obecně platí, že žena je při sexu pasivnější. Takže i když budeš jen ležet, tak to bude ok. Nech to vyplynout ze situace.
    A to, že od první sexu je dobré nečekat zázraky, asi víš;-)

  • Kamkri13.1.2017 10:23

    Přesně, jak píše uživatelka nade mnou ... Dělej, co je ti příjemné a co cítíš ... Ono to vyplyne ze situace. Každopádně poprvé možná budeš pasivnější a "odvazovat" se začneš až postupně se zkušenostmi. Každá to máme jinak, ale já jsem měla první sex takový divný .. nevěděla jsem, co se sebou a taky jsem se trochu styděla. Rozhodně se ale do ničeho nenuť .. není potřeba při prvním sexu hned zkoušet deset různých poloh a všechny možné praktiky. Všechno má svůj čas. ;-)

  • Hlavne bud v klidu :) Co delat prijde samo ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 329 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist