sex a orgasmus

Otázku položila: Anonymní uživatelka #45058 19.7.2011 19:43

Ahojte holky možná dost divná otázka..ale o víkendu jsem měla s přítelem sex..dělali jsme to jinak než obvykle.. Mám problém s orgasmem..jde mi to huř.. a dá se říct že nevím zda jsem ho ještě měla.. skoro pořád když už skoro,tak potřebuji na záchod.. ale při tomto sexu jak jsem se už zminila jsem byla uplně v sedmém nebi..a pak jsem dostala i záchvat smichu. Je možné že to byl orgasmus?? Díky za jakoukoliv odpověd a radu.. =)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • orgasmus poznáš.. takže zřejmě nebyl to by jsi se neptala.. udělej si to sama at ho poznáš

  • Kdyby to byl orgasmus tak ho stoprocentně poznáš, podle mě tohle ono nebylo...zkus to sama, třeba sprchou orgasmu dosáhneš rychle;) Navíc při klasické souloži málokterá dosahne vyvrcholení. Mě to dělalo s partnerem celé první tři měsíce vztahu problém i při dráždění jazykem a to jsem byla normálně uvolněná. Až za nějakou dobu se začlo dařit, víc jsme se poznali a sehráli...;)

  • Já jsem s partnerem 3 roky a nemám problém dosáhnout klitoriálního orgasmu, ale je to taky tím, že jsem si ,,dělala dobře" už delší dobu před tím sama, takže jsem ho vždycky nasměrovala, co a jak a teď už ví sám, kam sáhnout, co udělat apod. ... jinak nemám problém klit. orgasmu dosáhnout při sexu ;)
    Ale taky si myslím, že to orgasmus nebyl, to bys poznala a jak ho dosáhnout? Sama si se sebou hrát a pak navést přítele...on na to sám nepřijde ;)

  • podle toho co píšeš, bych to viděla na jakýsi "náběh" na orgasmus, taky se mi to stáválo, pocit na močení, který ale když ustojíš, tak TO příjde :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 723 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist