sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #40108 6.4.2011 21:36

chci se zeptat :) když se mě partner snaží uspokojit drážděním klitorisu, tak já to prostě nevydržím, ale nedosáhnu orgasmu.. jen je to takové.. tak moc příjemné, až je to prostě nepříjemné.. nemáte to někdo taky tak? ještě jsem orgasmu nikdy nedosáhla, nejde mi to prostě..

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mozna vim, co mas na mysli. Pri drazdeni primo prsty mam take slastne pocity, ale je to natolik elektrizujici, ze to dlouho nevydrzim. Zkus, at ti nedrazdi klitoris primo, ale pres tu kuzicku a jemneji. Nejlepe bude, kdyz se naucis nejprve uspokojit sama sebe a pak to muzes ucit partnera. Me k orgasmu dovede behem triceti vterin uz od detstvi to, kdyz si lehnu na bricho, mezi nohy si dam polstarek, ruce mam pod telem a pritlacuji si ten polstarek na klin a kroutim se na nem krouzivymi pohyby. Tohle neprime drazdeni klitorisu na me funguje lepe nez primi prsty. Tak zkus a uvidis:) Pak se to muzes naucit i pri sexu, kdyz je partner dole a ty nahore a postupem casu se mi k tomu pridal i orgasmus vaginalni, ale k tomu jsem se musela naucit ovladat svaly uvnitr pochvy:)

  • Některým hold nejde dosáhnout ani jednoho orgasmu (vaginální, klitoriální). Některé mají jen jeden. Není to třeba tím, že nejsi dostatečně uvolněná? Nebo přítel moc hrubý?

  • Jak píšou holky,chce to nejdříve masturbaci aby jsi poznala které místo a jako technikou je pro tebe uspokojující a pak to naučit partnera a pro vaginální to chce naučit se ovládat svaly uvnitř pochvy a nejpéle si to zreguluješ u misonáře a na koníčka :-)

  • Lucie.S7.4.2011 8:15

    Ty si náš koníček :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  • Já to tak mám, když se přítel věnuje jenom tomu místu, ale když mě třeba prstí, a tak shora jezdí po tom klitorisu a zároveň zajíždí i do dírky, to se udělám ;) ale musí být ten klitoris dostatečně vlhký ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist