sex :/

Otázku položila: Anonymní uživatelka #42787 7.3.2011 21:05

Dobrý večer,mám takový problém. S přítelem jsme už spolu měli párkrát sex ale mě to vůbec nebaví dokonce mě ani nebaví orální sex :( ani když to on dělá mě :( nevíte čím to je ? nebo co s tím mám dělat ? poraďte prosím.děkuji

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • vymeň přítele, změnte polohy, dělejte to nějak extra na jiných místech nebo počkej až na to bdeš mít vážně chuť

  • jestli jsi hodně mlada a přítel taky, tak je to celkem pochopitelné. Zkuste se víc a déle mazlit než na to doopravdy "vlítnete" a nerikejte tomu předehra, bud to v sex vyusti nebo ne.

  • Já tohle moc dobře znám. Mám přítele 8let a poslední půl rok nám to v sexu dost skřípalo, vůbec ale vůbec mě to nebyvilo a při pomyšlení na sex se mi dělalo špatně. Když jsem byla naposledy na gyndě zmínila jsem se doktorce a ty mi řekla ať okamžitě vysadím HA (brala jsem jí 10let) a doporučila mi si koupit kotvičník pozemní (čajík, mají to v naturalu). Po 14dnech od vysazení a popíjení čajíku se milujem 5x týdně (a to jen proto že 2x za týden má tenis :-D )a je to náááádhera max si to užíváme oba dva. Navíc nepoužíváme žádnou ochranu, tak by z tak krásného milování mohlo něco vzejít... :-) Držím palečk ať se ti to zase líbí... :-D

  • To tě nebaví opravdu vůbec nic? Vzrušuje tě vůbec tvůj přítel? nějak si tohle ani nedovedu představit :-/ nejsi při tom nějaká napjatá?

  • petulinkaa137.3.2011 22:29

    Jak někdo může vyslovit, že ho ,,NEBAVÍ" sex??? to fakt neznam,ale pokuď to tak máš, nechápu že si ještě s chlapem, který tě neumí rozpálit :-)))at si řiká kdo chce co chce,ale pokud to nefunguje v sexu,tak ani ve vztahu...zkus o tom přemýšlet :-) proč s nim tedy si?? to se týká jen sexu?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist