setkání s ex a jeho partnerkou

Otázku položila: Anonymní uživatelka #72349 31.1.2013 15:13

ahoj
V květnu jsem s přítelem pozvaná na svatbu kamarádů,mělo by to být na celý víkend na jeden pronajatý statek.Oříšek je v tom,že tam bude i můj ex-přítel s partnerkou.S mým ex se občas zdvořilostně bavím,jednou za čas si napíšeme.Problém je v tom,že jsme se rozešli po třinácti letech,půl roku mě podváděl s tou s kterou teď žije,musela jsem se odstěhovat ze společnýho baráku atd.trošku divočina a samozřejmě zlomený srdce.Po dvou letech Mám už novýho partnera s kterým jsem moc šťastná a čekáme potomka.Jen se děsím tý situace až se tam všichni takhle sejdeme a hlavně až se tam poprvé sejdu s ní a třeba jí někde o samotě potkám cestou na záchod a tak.Zatím jsem docela v pohodě,ale emoce,naštvání a křivdy z minulosti pracujou.Ani nevím jak se tvářit???Nemám malý sebevědomí,to vůbec a ještě mi ostatní říkaj,že budu mít navrch když tam přijedu s pupkem v osmým,protože ona by už prej taky chtěla mimino.Co vy na to,jak jste tohle zvládaly??

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ty jsi ta která z toho všeho vyšla líp. Vsadím se, že "ta nová" má ze setkání větší obavy než Ty. Byla jsi s ním 13 let a ona to ví. Velká část jeho života patřila Tobě. A kdo ví, jestli na těch 13 let tajně nežárlí. Co vím z okolí, většinou "ty nové" žárlí na ty "staré", protože v nich hlodá červíček, zda v jejich partnerech nezůstal dobře ukrytý kousíček citu patřící minulosti. Takže když ji potkáš, v duchu si řekni "Chudák, určitě se bojí víc než já." Usměj se, a klidně pokračuj dál svou cestou. Nebo v duchu mysli na své miminko - to pak půjde úsměv do tváře úplně sám. A uvidíš, že to zvládněš levou zadní. Hodně štěstí a tu svatbu si náležitě užij!

  • petulinkaa1331.1.2013 15:19

    Jela bych s bradou nahoru a dala najevo,ze se mam moc dobre s novym chlapem a že se tesite na mimčo :-) a usmivat se :-) jak das znat nejakou zlost nebo nastvani,aroganci,budou te mit za kravku co se s tim nedokazala smirit co bylo a ze ani ted nejsi stastna,za me takto :-) proste pokud si stastna neboj se to dat najevo,vim ze to bude divny se tam videt,ale jak ja rikam,co bylo,to bylo,zijme tim co je ted :-)

  • zkus nebýt naštvaná a necítit křivdu. rozhodně tý holce není co závidět, podváděl Tě půl roku, je dost pravděpodobný, že jednou takhle podvede i jí. Kdyby byl co k čemu, řešil by partnerský problémy jinak.
    Vlastně bych řekla, že si z toho i objektivně vyšla nejlíp - teď máš partnera, se kterým si šťastná a čekáte mimčo. můžeš mu věřit, to ona Tvému bývalému asi nikdy věřit nebude moct, když o něm ví od začátku, že podváděl a lhal.
    asi bych děkovala, že to dopadlo takhle.

  • PS: Mít na toho Tvýho kontakt, tak mu snad napíšu, aby Tě tam druhý den pořádně romanticky požádal o ruku. To by jim spadla čelist :-D :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

  • Emoce šoupni někam hodně hluboko do mozku. o víkendu bud usměvavá, příjemná, okouzlující, hezky upravená........a hlavně bud naprosto v klidu. To platí i pro tvého partnera..............prostě kouzelný pár, na kterém každý pozná jak moc se milují a těší se na potomka :-) Vezmeš tím vítr z plachet oběma, zaručeně :-). Žádné hnusné pohledy, výčitky, pomluvy...........docílila by si jen toho, že by se poplácali po rameni a pogratulovala by mu, že se té megery zbavil.
    Pokud ji někde potkáš o samotě, tak záleží na situaci. Pokud vás někdo představí, řekla bych jí "Ahoj, jak se máš,......" a pár nějakých zdvořilostí. Pokud nepředstaví, tak "Dobrý den.........." a zdvořilostní věty.
    Ex manželka mého přítele měla při každém "setkání" nějaké blbé hysterické kecy. Řešila jsem to pokerface..........Vážená paní.........nemám sebemenší důvod se s vámi o čemkoliv bavit, tím mín o záporných vlastnostech vašeho bývalého manžela a mého nynějšího přítele,.............vždy klidným, příjemným hlasem a úsměvem. Ona byla vzteky bez sebe a prý zuřila ještě dlouho potom:-D:-D:-D

  • myslím, že pokud jsi se současným přítelem šťastná, tak to na tobě každý pozná i bez nějakých řečí, každopádně bych utrousila, že se na této svatbě budeš inspirovat na tu svoji vlastní, která vás čeká a užijete si ji i s prckem.

  • Hele, rozchody a nevěry se v životě stávají. Já si vždycky říkám, že všechno zlé je k něčemu dobré. Kdybyste se s ex nerozešli, nebyla bys dnes se svým současným partnerem, neměla bys na prstu briliant a v břiše jeho dítě... nebyla by to škoda?!?!
    Buď velkorysá, nemá cenu se takovou věcí doživotně užírat. Přej jim štěstí a bude ti přáno. Hoď to za hlavu! Minulost nejde smazat, utvářela tvou osobnost, ale jde se nad nad ošklivými vzpomínkami povznést.
    Upřímně, ta holka prostě potkala chlapa a chtěla ho, tak bojovala. To je život. Nemá cenu ji nesnášet, nedělala to proti tobě, dělala to pro sebe... to jsou zákony přírody... třeba je to fajn holka.
    Když se budeš chovat normálně, tak to všichni zúčastnění jedině ocení. Hlavně žádné scénky a jízlivé poznámky. Dnes už k nim vážně nemáš důvod.
    Hlavu vzhůru!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist