separační plenky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #56499 22.10.2012 17:26

Používáte některá? píšou,že nepropouští ani do bavlněny či se dává i do jednorazových,je to levný,100ks v balení,ale jaký na to máze nazor vy?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Separčky jsou bezva nápad, já je měla u prvního a teď mě to čaká taky, prostě smotáš i s hovňouskem a šup do záchodu a prcka je více v suchu než když je přímo na pleně :-) u nás mají Canpolbaby myslím 100 ks za 50 Kč takže padesátník za jednu.

  • separačky část stolice zachytí ale stejně to částečně vypláchnout z té pleny musím. Můj syn neumí kadit ukázněně pouze do separačky i když používáme obrovské separačky. v suchu to mimi neudrží tak jak jednorázovky, určitě při látkování musíš přebalovat častěji než při používání jednorázových plenek. držím palce at vám to látkování vydrží, my jsme v látce jenom doma, když jdeme ven dávám jednorázovku, plně látkovat jsme vydrželi jenom první měsíc.

  • Dzejnyy22.10.2012 22:52

    Separačky jsou prima, ale u "míchaných vajíček" mají smysl jen částečně. Stejně toho většinu propustí. Až se zavedením příkrmů se to zlepší, to už z miminka lezou většinou pevnější bobky, takže to pak jen vyklepneš a separačku vyhodíš. Já třeba jen počůrané separačky peru s ostatníma látkovkama, podle druhu vydrží buď 2-3 praní nebo klidně 10x.
    Ale i na ty začátky se určitě vyplatí, nemusíš toho pak z plenky vyplachovat tolik.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist