sem na prášky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #48047 4.8.2011 10:54

Ahoj potřebuju pomoct..... Řeknu vám to všechno od začátku abyste mě více pochopili. Bydlím v malé vesničce s rodiči a kousek od nás bydli jeden kluk. Vždy sem po něm pokukovala ale vždy sem byla na něj až příliš mladá když mi padlo těch 15 tak sem si řekla konečně a teď ho můžu sbalit bohužel jsem nevěděla jak na to tak sem se na to jednoduše vykašlala. Pak jednou si mě přidal na fcb do přátel pak mi začal psát a na jednou sme spolu šli ven první venek proběhl normálně jako sjakým koliv klukem hodně sem se nasmála a vše bylo krásný ale druhý venek proběhl tak, že sem se snim vyspala a pak už všechny venky byli takový, že sme šli ven a spali spolu mě to přišlo normální je mu 23 tak logicky chce sex. Jenže takhle to trvalo 2 měsíce jen sme spolu spali nic vic nikdo o tom nesměl vědět. A mě to jednoho dne nedalo a zeptala jsem se proč se,mnou nechce chodit a on řekl, že je na vztah brzo, že prostě teď vztah nechce... Šíleně sem se urazila a le protože ho miluji tak sem mu hned odpustila a on se vrátil ale bylo to zas stejný a teď to je tak žýe se ozve jen když chce on když mu píši já tak neodepíše když mu zavolám odbide mě a rychle mi to típne. Asi už má někoho jinýho hrozně moc bych si přála na něj zapomenout ale nejde to každý den ho potkávám a nic chtěla bych ho buď zpátky ale tak aby sme spolu chodily a nebo zapomenout ale ani jedno neumim. Poraďte mi jak se stim vyrovnat beru to spiš už tak, že sme se rozešli.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Promin, ale i přes to, že s tebou jen spal by si s ním chtěla chodit? Dyt je to šmejd! A věk ho neomlouvá, já mám od patnácti o dvacet let staršího a nikdy po mě nechtěl sex dokud jsem nebyla sama připravená a věř že to trvalo! Přece se s někym tak ubohym nebudeš zahazovat! Spal s tebou a pak ti řek, že nechce vztah? Jen tě využíval, aby si užil, ale už mu bylo jedno že ti ublíží! Snad máš svojí hrdost, hlavu vzhůru a zapomen na něj! Na světě je plno kluků a samozřejmě i takový co by si tě vážili a hýčkali;) Sama jsem v tomhle věku udělala obrovskou chybu, vim jaký je to období;) chovala jsem se podobně, ale pak jsem potkala svého prince a jsme spolu do ted. Vzchop se a ukaž mu, že nejsi žádná chudinka, co na něj čeká a brečí kvůli němu;) On za to nestojí! Jsi mladoučká, potkáš mnohem lepšího! Kvůli takovýmuhle.. se netrap!

  • Podle mých měřítek je to pěknej parchant. Pokud bez mrknutí oka spí s holkama bez jakéhokoli citu, má hodnoty poskládaný hodně špatně. Chápu, že láska si nevybírá, že se teď trápíš, ale buď ráda, že tě nechce. I kdybyste nakonec nějakej vztah měli, dá se předpokládat, že by ti nakonec stejně ublížil.
    A jestli ti můžu poradit, když ti na nějakým klukovi záleží a chceš s ním nějaký hlubší vztah, nespi s ním hned na druhým rande. I bych řekla, že pokud to s tebou kluk bude myslet vážně, nebude po tobě sex tak brzy chtít.

  • Verousek894.8.2011 11:08

    Já jsem si prošla tím samým co ty. Akorát my jsme spolu nespali tak často, ale jen párkrát. Vídali jsme se jen tehdy, když on se ozval. Když jsem mu napsala já, tak se mi nikdy neozval a vymlouval se, že neměl čas, atd. Nechodili jsme spolu, protože nechtěl, nikomu o nás nechtěl říct, atd. atd. atd. .. Vždy jen výmluvy. Pak jsem toho už měla dost, tak jsem mu řekla, že končím, ale pořád si to nedal rozmluvit. Po určité době, co jsme se spolu už tak nějak normálně dokázali bavit, z něho vylezlo, že to tajil, protože se před kamarády styděl. Chtěl jen sex a věř tomu, že ten tvůj to chce taky. Nechce se vázat a na takového člověka se vykašli, protože za to nestojí. Mně dokonce prohlásil za "loutku na hraní", to už jsem fakt nevydržela, nechtěl mi skoro rok po tom, co jsem to s ním skončila dát pokoj. Pořád mi volal, psal, nereagovala jsem. Tak jsme se jednou (a naposledy) sešli, řekla jsem mu své a od té doby už se mu vyhýbám. Naštěstí jsem se přestěhovala, takže už o něm nic nevím. A jsem za to ráda!

  • Je to smutné, ale ono to tak často chodí. Byla jsi pro něj až moc lehká kořist. Zřejmě si užil a teď si bude užívat s jinou. Chápu, že je to pro tebe těžké, ale časem na něj zapomeneš. Než k tomu dojde, asi ještě nabrečíš hodně slz a budeš se ptát proč, ale až se jednou ohlédneš zpátky zjistíš, že to bylo pro tebe jedině dobře. Seber svoji hrdost, zvedni hlavu vzhůru a nedolejzej za ním. Je to evidentně blbec, který bude ještě ve finále tvoje sms, maily, či konverzaci na facebooku ukazovat kamarádům a budou se bavit na tvůj účet. Přesně jak píše Ch.anna, až na tobě bude klukovi opravdu záležet, nebude tě lákat na druhé schůzce do postele. A pokud bude a ty odmítneš, on to pochopí, neurazí se a dá ti tolik času, kolik budeš potřebovat. Teď lehce oduševněle, víš jak se to říká? "Pro jedno kvítí slunce nesvítí" :o) Tak se dobře rozhlédni kolem sebe a uvidíš, že je na světě hromada prima kluků a uričtě by někteří stáli o tvoji společnost, duši a nejenom tělo :o)))

  • Nechci tě urazit,ale jsi hloupá....Když tě takhle hnusně jen využívá kvuli sexu,když ty ho miluješ a chceš víc,je smutné,že si necháš dobrovolně ubližovat. Ikdyž,on ti neublížil..on ti řekl,že teď vztah nechce a ty sama si rozhodla,jak to bude dál. Kluků,kteří by jistě o tebe staáli je hodně a ty ztrácíš čas s idiotem (s prominutím), který tě mám jak "děvku",ale zadarmo.Ikdyž to bolí,otevři oči,zamysli se na tím,co chceš a pust k vodě někoho,kdo o tebe nestojí!!!!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist