scházím se na sex s ex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #69521 29.12.2012 20:53

Ahoj, chtěla jsem se s vámi poradit, už nevím, co mám dělat. Přítele momentálně nemám, ale občas se sejdu s bývalým přítelem a většinou skončíme v posteli. Je to pěkné, žádné vázání, přitom si můžu užít, ale občas mi přijde dost líto, že to takhle dělá ještě s dalšíma x holkama. Je to rozporuplné, já vím, ale sama si říkám, proč za ním ještě chodím, ale na druhou stranu chci, tak už nevím.... Neuměla byste mi některá trochu poradit? Díky moc.

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No jelikož píšeš,že to dělá ještě s x holkama,tak bych mu dala vale.Na sex si chlapa seženeš vždycky,ale měla by být pravidla.Nezávazný sex klidně,ale aby z jedné slezl a pak vlezl na mě...mám svou cenu a bála bych se i pohl.přenosných chorob.I takové chlamídie,které nejsou smrtelné,můžou značně skomplikovat život.pokud se s ním chceš scházet dál,tak určitě kondom;-)

  • Andrea06028929.12.2012 21:05

    Ahoj , podle mě vás pořád budou spojovat prožité chvíle , to už vám prostě nikdo neodpáře a i přesto , že jste se rozešli , tak vám na sobě záleží . Víte co kdo má rád a prostě i po rozchodu toho využíváte , ale pokud ti vadí , že se schází i s jinejma , tak by jsi to asi měla utnout bo co nejmíň omezit a jít dál , páč tím ubližuješ jen sama sobě .

  • Je to o nicem. Taky jsem to presne takto mela. Rozesli jsme se, nikoho jsem nemela, ale i potom jsme se tak dvakrat tydne vidali, spali spolu. Asi po mesici co jsme toto takto praktikovali jsem si rekla "holka mas ty tohle vubec zapotrebi?" a rekla jsem si, ze se s nim uz nevyspim. Vykasli se na to. Ja jsem ze sebe mela pocit akorat toho, ze jsem lacina a ze me jen vyuziva (byt to bylo oboustranny "vyuzivani") a uvedomila jsem si, ze mam vyssi cenu a chci plnohonotny vztah. Ten ted sice nemam :D ale aspon mam o sobe trochu lepsi mineni, kdyz jsem ho pri dalsich nabidkach odmitla.

  • Jestli teď nechceš navazovat nový vztah, ale na druhou stranu by ti sex chyběl, tak proč ne? Ale nesmíš doufat v něco víc, prostě si jen užít a hotovo.

  • petulinkaa1329.12.2012 21:24

    Musis to brát pouze jako setkání na sex a nevazat se a nepoutat se k nemu,bud ti jde jen o sex a užít si to a nebo ti jde o nej,to si musis uvedomit :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist