šátkování

Otázku položila: Anonymní uživatelka #56712 24.10.2012 21:58

Holky, dokdy jste nosily své ratolesti v šátku?

  • 26.05.2015 16:32:23 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • zrovna nedávno jsem přestala nosit dceru, 2 roky a 4 měsíce, jak se ochladilo, prostě už to přestalo být příjemné, takže začlo docházet na kočárek-golfky (stále někam běžíme, sem tam, s dětma, pro děti, na kroužek a už jsem z toho neustálého tahání, kdy jsme se začli navíc více oblékat, byla stahaná...), ale do té doby jsme prakticky výhradně nosila. Starší děti jsem také v tomto období přestala nosit (trošku dříve, protože zima přišla, když jim bylo méně). Neříkám, že jsem s nošením sekla definitivně, ale i podle mých zkušeností, už to bude spíše jednou za uherský rok, myslím, že naposledy jsem dítě v šátku nesla vždy někdy kolem toho čtvrtého roku.

  • Na nošení starších dětí doporučuju manducu, mě se osvědčila uplne maximalne a na mimnko máme doma bavlněný šátek který se nemusí vázat:

    - byla jsem s tím opravdu spokojená, já jsem celkem prcek a manžel má skoro dva metry a nosili jsme v tom malého asi jenom tri nebo ctyri mesice, ptz byl velikej. píšou že je to do 13kg ale to si nemyslim, my jsme v tom malého přestali nosit když měl tak sedm nebo osm kilo. už to nebylo pohodlné hlavně pro nás a asi pro něj, ptz na to byl prostě velký.
    v manduce ho nosím občas dodnes, a má rok a půl a ještě ho určitě nosit budu dokud bude chtít i když v zimě to moc nejde, protože na to nemáme to funkční obleční.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 209 otázek, kterým se dostalo 271 548 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist