rymicka

Otázku položila: Bývalá uživatelka #24829 9.1.2012 11:51

Ahoj holky mam 12 denni holcicku a dnes nam nejak zacina rymicka ,jednou me zvracela . kdyz ji mam v podlozene poloze tak dychy krasne nosankem ale jakmile ji chci prbalit je ve vodorovne poloze zacina jako chroptet.Dr tam dnes neni ale asi hned zitra k zajit k dr,.Co myslite? jsem z toho trochu poblaznena .A to jsme byli vcera asi jen 10 min.venku.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Andrea0602899.1.2012 11:53

    Ahoj , na rýmu zabírá solná lampa a poku ji namáš tak stačí dát do aromalampy lžičku soli normálně do vody místo vůně a celý den to průběžně opakovat , do dvou dnů by měla být rýmička pryč . ;)

  • Ahoj, já mám 14 denního chlapečka. Rýmičku taky malinko měl, tak jsem s ním nechodila ven, ani ho doma nekoupala jen otírala a rýmička je pryč. Ale ta solná lampa je super nápad ;-)

  • rýmičku malé hlavně odsávej, nemají dovivynutou Eustachovu trubici a mohla by snadno dostat zánět do ouška, prokapávej mořskou vodou pro miminka, nevím jak solná lampa, nám pomáhala a pomáhá mokrá plínka s pár kapičkama eukalyptového oleje přes postýlku, hodně vlhký a chladnější vzduch v místnosti a zvednutá poloha, podlož malé pelíšek jako kdyby měla reflux třeba knížkama, bude mít hlavičku výš a rýma jí nepoteče tolik do krčku, ale nosem ven, miminka mají pusinku zcela vyplněnou jazykem a když se jim ucpe nos, nemohou dýchat, proto chroptí, takže odsávat a jinak nevím jak takhle malému mimi, to počkej až na lékařku, ale dnes se na rýmu běžně dávají antihistaminika jako fenistil, Zodak kapky, aby se srazil otok sliznice a miminka mohla dýchat a zároveň nešla infekce do ouška...

  • Martasek899.1.2012 13:40

    Já malé odsávám odsávačkou na vysavač. Je to za chvíli.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist