ryma u 8mesicniho ditka

Otázku položila: Anonymní uživatelka #70618 15.11.2012 11:55

Ahoj maminy.Mame uz 4den rymu.Dr mi rekla at koupim nosni kapky nasivin a prijde mi,ze vubec nepomahaji.Taky mame kasel a pouzivame mucosolvan a prijde mi,ze to ma horsi.Poradte co vam treba pomohlo.Dekuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek8915.11.2012 12:10

    Teple obléct, nos odsávat odsávačkou, dávat teplý čaj. Zkus koupit Vincentku ve spreji, třeba pomůže ta.

  • Ahojky, my jsme zrovna byli taky v úterý u dr., protože malý má hroznou rýmu a je zahleněný, že má až průjem a nechtěl papat. Paní dr. nám napsala kapičky Pamycon, na noc sirup Aerius a laktobacílky. Hodně nám to pomáhá, hlavně ten sirup na noc, paní dr. říkala, že je to na alergie, ale teď se zjistilo, že to krásně pročistí celé dutiny, tak se malý aspoň hezky vyspinká. Je to ale všechno na předpis :-( Jinak normálně, když to nemá až takhle moc, tak používáme jen dětskou mořskou sůl, odsáváme a hodně namáčím ručníky na zvlhčení vzduchu v pokojích.

  • Nekde jsem slysela,ze sirupy typu mucosolvan, stoptusin,....apod by se do tri let veku ditete nemeli vubec davat, ze jim to skodi a ucinek to nema. Nevim co je na tom pravdy, ale ja bych to byt tebou resila spise nejakyma homeo. Jinak na rymu vetsinou sterimar a nasivin a tedka mi kdosi doporucoval ten quix nebo jak se to pise. A jednou uz to byl mazec tak jsme sli k doktorce a napsala na rymu pamycol a to mi maly spinkal celou noc i pres urputnou rymu,ale jsou to antb tak priste po nich sahnu zase jen v nejhorsim pripade. Nechces zajit k DR a poradit se. Ja treba kdyz vidim,ze na maleho neco leze, tak mu davam osccillo a od te doby co ho davam, tak je zdravy. Ale davam i preventivne kazdy tyden pul lahvicky(teda ne kazdy tyden si vzpomenu,ale snazim se :-) ) A pry ryme jsme vzdycky mockrat odsavali a tedka jsem odsala jen rano,nekdy v poledne a pred spanim urcite a fakt to bylo pro nej lepsi nez kdyz jsem odsavala driv nekolikrat denne. Ale to si musi clovek vysledovat sam. Drzim pesti at uz mate po nachlazeni, to je pro ty drobecky utrpeni.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist