rozešel se se mnou, ale já ho chci zpět

Otázku položila: Anonymní uživatelka #123274 18.6.2013 21:54

Ahoj,
Nedávno se se mnou rozešel můj kluk. Byly jsme spolu 2 roky. Všechno to proběhlo tak zvláštně... Nejdřív se se mnou nebavil pak mi přišla po měsíci sms, že mu strašně chybim a když jsem odepsala, že on mě taky nic.. Až druhý den mi přišlo, že si chce přijet pro věci. Asi za týden po dlouhé domluvě přijel. Moc dobře to neprobýhalo.. Ale co je na to nejhorší je, že i když mi opravdu ublížil jediný co chci je dostat ho zpátky.. Rozešel se se mnou prý proto, že jsem byla žárlivá a údajně ho odrazovala od práce, což je nesmysl.. Můžete mi nějak poradit co dál? Hrozně mi chybí, chtěla bych mu napsat, ale vtírat se mi moc nechce :(
Děkuji za odpovědi

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • tak pokud se s tebou měsíc nebavil, tak bych to moc nebrala ani jako vztah. Navíc to od něj není moc zodpovědné. Nepíšeš kolik je Ti let, ale podle toho co píšeš, mi přijde že jsi mladá. Dej si čas, ať se vzpamatuješ a pak si určitě najdeš kluka, který bude daleko lepší a bude si vašeho vztahu vážit, opravdu!!

  • venysek19.6.2013 13:49

    Mě teda něco, v čem spolu 2 lidé měsíc nekomunikují nepřijde jako vztah.. A navíc, pokud mi někdo jeden den napíše, že mu chybím a další, že chce svoje věci.. To ho chceš zpátky? Já teda nevím, ale podle mě za to takový člověk nestojí..

  • Řeším teď něco podobného za problém a i po tom všem, jak mi ublížil neřeším taky nic jiného. Nezbývá, než doufat, že se vše v dobré obrátí..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 616 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist