rozchod kvůli sexu?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #397349 2.12.2018 21:01

Zdravím holky.
Mám takový problém. Jsme spolu s přítelem skoro 3 roky a nás sexuální život je jedna tragédie. Zaprvé, má mnohem menší potřebu než já. Vídáme se jen o víkendech a jemu to stačí klidně 1x za 14 dní, nebo i déle. Stačí mu jen se se mnou mazlit. Já bych sex nejraději každý den a když to teď nejde, tak prostě aspoň pokaždé, kdy se vidíme. Další problém je, že když už k sexu tedy dojde, nesnaží se. Předehra u něj vypadá tak, že mi zajede rovnou mezi nohy (bez líbání a čekohokoliv). Já potřebuju většinou k dosažení orgasmu i jinou stimulaci (prostě nedosahuju vaginálního orgasmu, nebo povedlo se to asi jen 2x) on to moc dobře ví. Ale je mu to očividně jedno. Když tedy dojde na sex, tak v 90% mě neudělá. Po sexu se odklopí a hraji si na mobilu. Když jsem mu řekla, že mi to docela vadí a že mě to s ním moc nebaví, že je strašně předvídatelnej a trošku i sobeckej atd. Tak mi řekl: tak se musíš víc snažit. Jako nevím, ale tahle odpověď mě docela dostala. Jinak já se snažím, aby se mu to líbilo, občas nějaké nové prádýlko. Nebo prostě začnu sama, ho líbat a dělat mu to pusou. Buď ho rovnou dodělám a nebo je pak ještě klasickej sex. On to ale nikdy neoplatí. Orální sex jsem od něj měla tak možná 3x za tu dobu. Což bych klidně i oželela, kdyby se prostě víc snažil jinak. Jako nevím no, jsem z toho docela zoufalá, je mi 20, měla bych si sexu užívat a já jsem mezitím spíš jen deprimovaná. Nevím jak to řešit...zase se nechci rozejít jen kvůli tomu, že je prostě takovejhle. Nevím...nějaké rady holky? Byla na tom některá někdy podobně?

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pie.com.key2.12.2018 21:19

    Pryč od něj. Promiň, ale já bych tohle nedala, proto radím takhle. Dle toho, co píšeš, to bude buď sobec, nebo prostě máte každý jinou představu a potřebu sexu. Taky mám přítele, který má o něco menší potřebu sexu než já, takže z mého ideálu 1x denně jsme na nějakých dvou milováních za týden, což je asi normálka, ale je to BOŽÍ. Prostě je to se vším všudy, proto s touhle frekvencí nemám problém. Já vím, že to je možná povrchní rozcházet se kvůli sexu, ale zvaž... pokud nefunguje si o tom promluvit, nemá snahu... pak mu na tobě asi tolik nezáleží. Je ti dvacet... Čtyřicítce s manželem a dvěma dětmi bych radila jinak. Nikdy jsem ale takového chlapa neměla, tu situaci ti nezávidím :/

  • Taky bych hlasovala pro rozchod. A nenazvala bych to rozchodem kvůli sexu, ale rozchodem kvůli egoismu partnera. Potřeba je jedna věc, tam si člověk poručí těžko, ale když už dojde na věc, mělo by to být vždy o oboustranném uspokojení partnerů - nebo alespoň (ne vždy se to musí povést) o snaze.

  • Ahoj, myslím,že moje rada tě nepotěší.
    Ale tento problém jsem měla se svým ex přítelem. Byli jsme spolu téměř 4 roky,
    Od začátku to nebyla velká hitparáda,ale dalo se. Poslední 2 roky čiré zoufalství.
    Sex jednou do měsíce a byla to 5 minutová záležitost, kdy jsem se téměř nikdy neudělala. Bohužel čím více snahy z mé snahy z mé strany,tím horší z jeho. Po roce intenzivního snažení přišel konec. Bohužel jsem toto nedala. Při představě,že mě tohle čeká celý život, doprošovat se o sex jsem to vzdala. Nyní mám úžasného přítele,co se mi maximálně věnuje a je to znát i na kvalitě vztahu.
    Ať si každý říká co chce, sex je pro vztah velmi důležitý.,
    Držím ti palce.

  • buccaneerka22.12.2018 22:10

    A nebude problém v tom, že si to udělá přes týden sám třeba u porna a potom nemá potřebu, když se vidíte?

  • Francy3.12.2018 6:10

    Pokud se udělá sám a na tebe nehledí, tak se nedivím, že máš chuť na sex tak často. Myslím si, že kdyby byl sex alespoň 1-2x v týdnu a udělal by i tebe, tak by to bylo ok, nejspíš by si neměla už ani takovou chuť. Ale jak už tu někdo psal, nebude to rozchod kvůli sexu, ale kvůli sebestřednosti a sobectví tvého kluka. Účelně nepíšu muže/přítele, protože takhle se přítel nechová 8-o

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 196 otázek, kterým se dostalo 271 481 odpovědí a 409 676 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist