roční dítě odmítá obědy

Otázku položila: Bývalá uživatelka #15029 4.12.2012 14:19

Zdravím,
holky, prosím o radu.. malému je rok, a nevím, co to je, jestli nějaké období vzdoru nebo co, ale prostě odmítá obědy, jediné, čím ho tak nějak dokážu "zacpat" je bramborová kaše nebo pečivo :'-(
přišlo to asi před týdnem, z ničeho nic. Jinak všechno jí normálně(jogurty, odpolední ovocnou-sladší sváču, večer krupice..)
Měli jste to taky tak některá? a jak dlouho to trvalo? prostě do něj potřebuji dostat maso se zeleninou, navíc ted v zimě, kdy lítá všude nějakej ten bacil;-)
3dny už navíc nekojím, tak nějak se mi sám odstavil.. co se týče toho jídla, tak jsem zkusila snad vše, rozmixovat, nemixovat, ať si to vezme sám, ale nic, prostě ne, nechci, chci rohlík:-D

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • můžu se tě zeptat, jak děláš krupici?

  • Ja bych to nechala tak. Mi jsme meli kolem roku taky takove obdobi kolem roku, nabizela jsem mu obed a kdyz nechtel,tak nemel nic. Sel spat a po spani jsem to zkusila znovu a nechtel tak jsem nenutila. Asi po tydnu jsme byli pryc a ja si nevzala krupky,proste nic a naraz mi zacal papat zase znnova. Ted mame 14mes a zase mi stavkuje, dela scény, ze to echce,pláče,ale po trech lzickach s placem to nakonec vzdava a papa. Ja bych doporucila "nechat vyhladovet" ne cely den,jen to zkusit jestli kdyz bude mit hlad tak to spapa a treba nedavat moc teple, nam se zase klubou zoubky a pozoruju,ze mu to jede vic az kdyz to ma studene :-)

  • já bych nenutila, nechceš nedostaneš, až budeš chtít tak přijď , hlady neumře a zkoušela bych mu to nabízet třeba místo večeře když to nechce k obědu a asi bych to nenahrazovala, bud budeš jíst to co je nebo nebude nic, ale je mi jasný že to někdy nejde :) nám ještě hodně pomáhá když jí víc lidí pohromadě, to úplně zbožnuje když sedí všichni kolem stolu a jí tak on jí taky a je spokojenej že má společnost.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 218 otázek, kterým se dostalo 271 566 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist