repec...

Otázku položila: Anonymní uživatelka #39788 21.8.2011 20:01

Ahoj holky chodím na gympl a dělám za týden repec z aj.. :( dělal jste už někde repec z aj? já totiž vůbec nevím co mám čekat, profesorka mi nic neřekla k tomu jen seznam na papíře :( tk se toho dost děsím nikdy sem repec nedělala tak nevím co čekat :( děkuju...

Děkuju za pomoc :) ,včera jsem repec udělala...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Také jsem chodila na gympl, reparát jsem nikdy nedělala, ale pár lidí od nás ze třídy už ano. Musíš projet všechnu látku za celý rok, ale jestli už jsi nějaká pokročilá, tak asi i dřívější látku, musíš mít v malíku základy a na to nabalovat rozšiřující.
    Promiň, ale učila ses na to už dřív? Nebo se chystáš jen týden před?
    A nevím, jestli tě budou jen zkoušet nebo budeš i něco psát, u nás se psával i nějaký test a pak se šlo na ústní, kde učitelka většinou vybírala nějaké věty z učebnice, kterou jsme brali, a oni museli překládat, pak se ptala i na gramatiku, že museli vysvětlovat, proč to tak je.

  • To máš látku z celého ročníku, víc ti profesorka ani říct nemůže. Musíš se našprtat všechnu látku a oni si tě z něčeho vyzkouší....konkrétně co čekat ti nepovím, nedělala jsem to, ale byla jsem na individuálu, tak jsem chodila na komisionálky a bylo to takhle...dali mi seznam a pak bud test nebo ústní zkoušení.

  • No to si zjišťuješ brzo!!! :-)))

  • Verousek8921.8.2011 21:01

    Já reparát nikdy nedělala, ale vím, že se musíš naučit všechno za celý rok a pak dostaneš buď test nebo tě ústně přezkouší na to, co budou chtít. To ti dopředu nikdo neřekne :)

  • Zopakuj si vše, co jste dělali za školní rok, jestli ses nedomluvila s učitelkou, musíš se naučit vše, co se ve škole za školní rok dělalo. Je trochu pozdě to řešit, ale držím palce, ať to zvládneš...kdyby ses ozvala dřív, mohla jsem pomoci, učím AJ na střední škole...

  • Ahoj,já repec nedělala,ale moje nej kámoška ano:*// Pokud jsi měla 5 už v 1. pololetí,tak tě vyzkouší z celého roku,pokud jen na konci,tak z posledního pololetí. Podle mého ti dá test a pak si s tebou ještě anglicky promluví. Doufám,že ses už na to učila???

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist