půl roku se snažíme o miminko,ale stále se nedaří

Otázku položila: Anonymní uživatelka #54474 14.8.2012 18:19

Ahojky,už asi půl roku se s přítelem snažíme o miminko,pokaždý když se do mě udělá tak mi připadá že všechno sperma ze mě vyteče,už jsme vyskoušeli různé polohy a po styku jsem dávala i nohy nahoru jako stojku aby to ve mě zůstalo ale zatím se nám to nedaří,od kamarádky mám radu že jak se do mě přítel udělá tak nechat dlouho penis ve mě aby sperma hned nevyteklo,tak prosím o nějakou radu jak na miminko,moc díky za praktické rady.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj,je jasné,že sperma hned vyteče.Můžeš zkusit tzv. prstíkovou metodu(,,dostrkat'' sperma až k čípku),ale věř,že není osvědčená.Spermie jsou rychlé a ty života schopné stihnou doplavat kam je potřeba hned při výstřiku ;)

  • Já jsem to taky řešila. Podkládala zadek, dávala nohy na zeď a otěhotněla jsem v měsíci, kdy jsem to přestala řešit. Neboj, dost toho vevnitř zůstane, aby se zadařilo. Zůstala jsem chvilku ležet, nešla se hned umýt, ale nic jako prstíkovou metodu nebo podkládání zadku podle mě nemá smysl dělat.

  • Že by to vyteklo, toho se neboj. Jak už tady padlo, spermie jsou rychlé a nějaké to zvládnou hned při výstřiku. Navíc půl roku snažení nic neznamená, většina párů se snaží mnohem déle. Já sice měla úplně stejné obavy, když jsme začali pracovat na mimču, taky jsem měla pocit, že to ze mě vytéká a vždy jsem raději zůstala dlouho ležet a pořád nic. Pak jsem začala řešit diplomku, státnice, výběrová řízení atd. a na mimčo ani nemyslela, hned po sexu jsem se utírala ubrouskem a šla se zase učit apod. No a ještě před státnicemi jsem byla v tom. Prostě nejlepší je fakt na to nemyslet a ono to přijde ;-)

  • Ahoj, chápu že se již delší dobu snažíte a hledáte různé metody. Ale jestli tě můžu trošku uklidnit, tak já jsem otěhotněla, aniž bych dělala všemožné polohy a způsoby. Sperma ze mě vždy vyteče hned a všechno (nevím čím to, že některé ženy mohou chvíli ležet a já musím ihned sahat pro kapesníčky, jelikož to vytéká i když je partner stále ve mě...možná složení spermatu) Vždy je to boj, aby nebylo něco na prostěradle a s otěhotněním jsem problém neměla, tak se neboj, ta šikovná si cestičku najde ;-)

  • Martasek8914.8.2012 19:02

    Půl roku je prd. Řeší se to významněji až tak po roce :) Nám se zadařilo za 4 měsíce. Jak se podaří druhé, kdo ví. Teď užívám HA, dříve jsem nic neměla.

  • ahoj, tak půl roku je fakt málo. nám se zadařilo až po roce. jde o to, jestli se trefíte do plodných dnů. pokud ne, tak snaha je celkem marná.

  • Půl roku opravdu moc není... k doktorovi se prý má chodit až po roce snažení... ale moc Ti držím palce. My se snažíme od roku 2008 a stále čekáme. Ale tím nezpochybňuji Tvůj strach... ať se povede brzy!:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist