půl roku po porodu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #25932 31.8.2011 18:12

Ahoj holky,
je tu někdo kdo má podobné potíže jako já?Asi 3měsice po porodu se mi začala motat hlava,zavratě ,zrnité vidění,strašná unava a někdy pocity na mdloby.Dle doktorů je to vše spojené s peči o dítko,ale trvá to už od května a já jsem z toho natolik špatná,že se mi udělá někde špatně že raději nikam nechodim :-((( a hledám důvody z čeho to je ač můj krevní tlak je docela ted kolisavý (podle domacího měření např.139/99 a ve stejný den 102/60) ted jen nevím zda je to vše jen psychikou a nebo mi něco opravdu je.Napadá mě např.štítná žlaza nebo problem s krční páteří,ale na druhou stranu nechci být hypochondr,ale nevím jak z toho ven :-( nevím jake to je probudit se a jen tak si někam jit s kočárkem apod.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A dělali ti nějaká vyšetření? Mně to normální nepřijde. Je pravda, že každá reagujeme na stres související s péči o miminko jinak, ale tohle přece není úplně v pořádku. Já jsem byla totálně vyšťavená, protože malý byl fakt uřvanec, ale projevovalo se to normálně jen tím, že jsem usla kdykoliv a kdekoliv. Málem i při tlačení kočárku. Na tvém místě bych prudila obvoďáka do té doby, než by mě poslal na příslušná vyšetření. Představ si, že budeš chovat malé, přijde to na tebe, nestihneš ho položit a někde upadneš. To bych opravdu neriskovala. Pokud ti není dobře, tak ať lékaři hledají příčinu. A bylo by mi opravdu putna, jestli si o mně myslí, že jsem hypochondr.

  • ahojky, já jsem 8 měsíců po porodu, když mi začaly neúnosně padat vlasy a byla jsem stále unavená, tak jsem šla na vyšetření a zjistili mi štítnou žlázu, takže doporučuju ti to samé- jít na vyšetření..... já jsem teda z toho docela špatná, protože si nevezmu ani paralen a teďka musím brát léky a navíc nevím, jestli jsem štítnou žlázu neměla už před porodem, protože mi testy na ni nedělali, ale snad ne, mám to asi vyvolané těhu a porodem.....

  • ajanka2.9.2011 16:56

    Určitě zajít k obvoďákovi,minimálně by tě měl poslat na základní krevní odběry i na štítnou žlázu.Může to být nedostatek železa,nebo jiná maličkost,nebo i ta štítná žláza.Takže pokud jsi u doktora byla a nikam tě neposlal,tak otravovat znova,případně doktora vyměnit za jiného.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 735 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist