první zoubek

Otázku položila: Anonymní uživatelka #32597 12.5.2011 15:15

Ahoj holky, tak se našemu kloučkovi klube první zoubek v jeho 4,5 měsících. Dává nám to hodně zabrat.
Kdy se objevily zoubky u vašich dětiček a jak to zvládaly?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak to gratuluji..Já nečekám 1. zoubek nikdy dřve, než v 10ti měsících. A zvládaly..příkrmy šly po tu dobu do háje, jen kojení a zas kojení a než se zoubek vyklube tak celodenní mrzutost-noci naštěstí v pohodě..No, ještě 19 zoubků a bedete mít klid.., ale myslím, že si klubání některých dalších zoubků snad ani nevšimnete, ale klubání stoliček pak není ai moc příjemné..

  • Synkovi se vyklubaly první dva zoubky také v necelých pěti měsících. Na roce už měl i stoličky. Vzal to nějak hopem. Mám kamarádku, která našla dcerce pvní zoubek až ve 13 měsících. Malý byl u některých zoubků trochu plačtivý, koupila jsem silikonový kartáček na zuby, který se navléká na prst a chladíci gel. Dásničky jsem mu masírovala. Nevím, jestli to pomohlo, těžko říct. Se stoličkami jsme problém neměli, nejvíce mrzutý byl snad u špičáků, které mu vyrosly naposledy. Ale že by měl horečky nebo průjmy to ne.

  • Tak nám se začal klubat první zoubek až ve 14 měsících. Některé zoubky vylezly, ani jsme si nevšimli jak, a asi u třech byly horečky a několik probrečených dní. Pomohl chladivý gel na zoubky.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist