první sex s novým

Otázku položila: Anonymní uživatelka #45761 27.12.2011 20:48

Pár dní mám nového kluka. Je skvělý, vtipný, hodný.. znáte to. Miluje sex , ale samozřejmě s ním nechci hned spát. Já hlavně naposledy spala s klukem snad někdy před velkými prázdninami. Je mi 19 a nikdy jsem u toho ani neměla orgasmus.. mám stach, že až třeba za nevím jak dlouho (do měsíce) bysme spolu spali, bude to o ničem (kvůli mně).. Chuť mám samozřejmě pořád, ale když s někým nechodím, tak s nikým nespím. On taky říkal, že dlouho nikoho neměl. No ale prostě nevím,jestli mu třeba říct, že mě kluk jště nikdy neudělal. Mám strach z jeho reakce.

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já bych tohle zatím neřešila a podle mě je měsíc strašně málo času.
    Pokud to chce opravdu pěkné, musíš mu věřit, teď máš na očích růžové brýle a vidíš jaký je úžasný atd. (od toho Tě nechci odrazovat), ale až mu budeš věřit, tak Ti nebude dělat problém mu říct, co cítíš, čeho se bojíš atd.
    Já bych mu třeba zatím ani neříkala, že jsi ještě nedosáhla orgasmu (a jenom taková rada, zkus to první sama se sebou a pak ho naveď na to, co Ti dělá dobře, jaké pohyby, jaká intenzia apod.), a pokud to po prvním sexu začne nějak řešit, začne se zajímat, tak bych mu to pak bez obav vyklopila.
    Pokud Tě miluje nebo má rád a záleží mu na Tobě, tak o to ani nezavadí, vadit mu to nebude a bude se snažit najít to, co je pro Tebe správné.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 746 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist