první sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #329176 5.11.2018 9:11

zdravím. potřebovala bych od vás slyšet nějaké rady. čeká mě první sex s přítelem a pro mě to bude úplně poprvé. pro něj ani náhodou :-D a jsem z toho trochu nervozni. nechci mu říkat že je první. je mi přes dvacet. (mam svoje důvody ale nevim jestli by to pochopil. ) mam strach ze všeho. co a jak, jak dlouho, předehra, kdo převezme iniciativu a tak dále. nebo třeba nasazení kondomu (můžu to nechat na něm?) a samozřejmě taky aby kondom nezklamal.
budu ráda za každý komentář, děkuji!

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy5.11.2018 9:15

    Rozhodně bych nezatajovala, že je to tvoje poprvé. Je potřeba na to jít pomalu, taky by ti ho tam mohl strčit rychle a dost by to bolelo. Nehledě na to, že možná budeš i krvácet a to fakt neukecáš. Já měla první sex před 20. narozeninami s přítelem o 2 roky starším a bylo to poprvé pro nás oba. Takže se určitě není za co stydět :-) Kondom měj určitě u sebe, kdyby on neměl a nasazení můžeš nechat na něm (taky to nechávám na příteli, jen mu ho rozbalím :-D ) Poloha je na začátek nejlepší klasika misionář :-)

  • stupidiack5.11.2018 9:49

    Nečekej od svého poprvé kdovíjaký zážitek, já byla taky poměrně zklamaná, ale postupem času a častějším milováním se to zlepšuje. Nemusíš mu říkat, že jsi panna, ale pokud se na to zeptá, určitě mu to řekni. Bude opatrnější, pomalejší a bude na tebe brát ohledy. Taky jsem nekrvácela, protože jsem panenskou blánu už neměla, ale i při běžném sexu můžeš krvácet nešetrným a hrubým zacházením. Iniciativu i kondom nech na něm, poloha pro první milování je určitě nejlepší klasická misionářská jak nějaké experimenty. Hlavně se uvolni, ať nejsi sevřená, lubrikant může a nemusí být, hlavně musíš být dostatečně vzrušená a připravená, kluk s tím problémy mít nebude. :-) Rukou nebo pusou je na domluvě a vývinu situace, ale určitě to není nutné, to třeba později. U každého kluka trvá dosažení orgasmu jinak dlouho. Někdo je za minutku, někomu to trvá dýl (někdo je tak nervózní, že se třeba neudělá vůbec), každopádně se to pozná tak, že začne zrychleně dýchat a tak. :-)

  • Asi už je po akci ale já za sebe bych to určitě nezatajila, že jsem byla panna (23 let). Napoprvé to vůbec nešlo a kdyby to partner nevěděl, asi by ho to vyděsilo, předpokládám. Nebo by mohl být příliš důrazný a mě by to šíleně bolelo.
    Jinak rozhodně doporučuji věnovat se klitorisu při zasouvání, lubrikant se určitě hodí.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 712 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist