první očkování

Otázku položila: Bývalá uživatelka #31449 9.3.2012 19:29

Ahoj holky, potřebovala bych podpořit. Dnes jsme byli na prvním očkování a malým u se to vůbec nelíbilo :-( strašně plakal. Byli jsme ještě u kamarádky a teď jsme přišli domů. Celý den byl bez teplot a teď hop 38 :-( dr. mi řekla nad 38 paralen, nurofen, diazepam. jsem strašně vyplašená, jsem tady o víkendu sama, naši jsou na dovče a partner pracovně pryč :-( Ani baštit moc nechce :-(

Holky, děkuji za podporu, dali jsme půlku čípku a před chvilkou usnul. Snad ráno už bude dobře.

Holky, tak noc proběhla bez problémů, v jednu hodinu už měl malý 37,3 a do rána ještě trošku kleslo. Takže teď už je v pohodě. Jen ještě pořád chrní, což u něj není moc zvykem. Tak mám velkou radost, jak to malý pěkně zvládl. Děkuji!

Děkuji!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, mě poprvé malej taky moc nebaštil, spíš si jen cucnul a taky měl teplotu, dala jsem paralenový čípek a druhý den to bylo dobré. Srážím až teplotu, když naměřím v zadečku nad 38,5 což je teplota 38, ale na noc dávám čípek i dřív, třeba 38,2. Dokud byl malinkej, tak jsem dávala jen půlku čípku, dle kg uvedených na krabičce. V noci už mu bylo lépe, tak začal baštit, kojila jsem snad co hodinu a půl. Teď jsme byl malej nemocnej, tak měl i 39, tak jsme dokonce dávali zábaly. Doktorka říkala, ať srážím až nad 38,5.

  • Nebuď z toho nešťastná, je to zcela normální reakce na očkování. Dej nu na noc paralen a on se alespoň hezky vyspinká a zítra už to bude dobré. Měl náročný den, dostal do tělíčka takových fujtajblů a teď se s tím musí srovnat.

  • My teda reakce nikdy neměli, jen starší příšernou na Priorix tetra, ale neboj, je to v pohodě, zítra bude líp, dej něco na sražení teploty, hodně chovat a k papání se vrátí, jak se mu uleví, bude dobrej:-))))

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 744 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist