průjem v termínu porodu a špinění

Otázku položila: micika 11.2.2011 14:24

Holčiny mám dnes termín porodu,byla sem dnes na kontrole a nic zvlášního...od včera běhám s průjmem,řekla sem jim to a pověděli že to je dobře že to může uspíšit k porodu ( zapoměla sem ale říct že manžel včera běhal taky ,ale vzal si endiaron a už je O.K.) dnes sen radči nic nesnídala abych to vydržela u dr. a na cestě domu sem si vzala banán a rohlik,páč hlad už byl veelkeeej-no málem sme nedojeli domu,málem sem to na wc neztihla,, no a jak ze mě vše lítalo,měla sem pocit že něco i ze spodku...při utírání sem měla růžové špinění a mám do ted dyž jdu na wc...možná odešla nebo odchází zátka?? Už sem to probrala trochu se segrou a kamarádkou ale tak bych chtěla vědět jesli ste některá zažila něco podobného a jak to pak postupovalo dál.. taky jesli se mám ten průjem nějak pokusit zastavit třebas uhlím nebo ne???

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj Mici, porod už se určitě blíží a asi nikdo ti nepoví, jak to bude postupovat dál... Průjmík je možná z něčeho co jste snědli a možná že u tebe i v kombinaci s počínajícím porodem. Průjem pár dní před porodem je normální, tak ho raději nezastavuj, ale hodně pij a dej si třeba zeleninový vývar, abys doplnila minerály. Prázdné střevo je pro porod důležitý.. Pokud by přetrval i po porodu, tak bych se snažila uhlím ho zmírnit, ale teďka před porodem ne..
    Tak držím pěsti, ať to jde hladce a už brzy držíš v náručí ten svůj uzlíček :-)

  • Ahoj mici.. tak si myslím, že máš porod za dveřma:-) někde jsem dokonce četla, že tělo se takto připravuje na porod.. že se vyprazdnuje.. možná to fakt funguje:-) a to co říkáš bude zřejmě hlenová zátka.. tak držím pěsti tfuj tfuj tfuj.. at už je to tu:-)) aspon budeš dokonale vyprázdněná:-D

  • já měla průjem od 11 hodin večer a teda fest a malý se narodil druhý den ráno v 10.51 hod.toď ale otázka jeslti máte nějakou střevní chřipku nebo je to předzvěst porodu..

  • Ahojky, já měla před porodem taky průjem. Mimi už klepe na pupek;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist