prostě kluci

Otázku položila: Anonymní uživatelka #73309 16.8.2012 16:51

Mám problém si najít kluka , je mi už 13 let , vím že mám dost času ..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • faith.verus16.8.2012 16:55

    Ale jdi Ty, že se tímto vůbec trápíš, já jsem začala randit až ve 20 letech. Můžeš si aspoň užívat a taky věnovat se svým koníčkům. A časem přijde okamžik, kdy se všechno obrátí a žádný problém mít nebudeš. Jak píše princessska, nespěchej.;-)

  • To máš fakt hodně času Beru, že je jiná doba, je moderní mít kluka co nejdřív, ale já si ve 13ti ještě hrála Buď správná holka, veselá, oblíbená, najdi si zatím hodně kamarádů a za pár let se z jednoho z nich určitě stane něco víc. Není kam spěchat, hlavně se nesnaž za každou cenu někoho mít, jen proto, že je to "in."

  • To vůbec nevadí, že nemáš kluka :) Já jsem si do 15 hrála s panenkama, blbla s klukama na pískovičti, hráli jsme na vojáky, na schovku.... Není kam spěchat :) Užívej si dokud můžeš, pak budeš litovat! Já si užívala do 18. Pak jsem poznala svojí životní lásku, ale po 3 letech to nevyšlo a já si užívala dál. Teď je mi 23, jsem přez rok s přítelem a čekáme miminko :) Takže čím dýl si budeš užívat, tím si pak můžeš říct: Měla jsem super dospívání a teď jsem zralá na to se usadit!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist