profíl

Otázku položila: Bývalá uživatelka #21803 13.1.2012 17:32

jak se maže úplně profil z WZ? děkuji vám

děkuji klárko, prvosenko.. strašně se mě to dotklo a myslete si o mně co chcete....

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, já jsem Tě tu zaznamenala jen párkrát a v podstatě je mi jedno jestli to smažeš nebo ne. Ale podle mě si odtržená od reality pokud se Tě cokoliv na PC dotkne, neboť nikdy nevíš s kým si dopisuješ (třeba je to jen "cvičená opice"). A když se Tě to dotkne, tak je správné odejít a najít si lepší zábavu.

  • Kačko neblbni. Kvůli nějakým husám. Myslím si, že by to tu měla více opravdu více hlídat administrátorka. Nemělo by být možné, aby někdo anonymně neustále někomu nadával. Názor se dá vyjádřit slušně. Jinak tato poradna absolutně ztrácí smysl a nezachová si slušnou úroveň. Během posledních týdnů tu útočí houfy anonymek jako vosy u různých témat. Je mi z toho zle, jak se to tu zvrhlo. Bývala to prima poradna a je mi líto, že o tom prima musím psát v minulém čase.

  • Neměla by sis všechno tak brát, podle mě jen vyjádřili svůj názor a to, že tobě se nelíbí neni jejich problém.
    A doufám, že ted zlomim rekord v mínusech :)))) pá

  • Kačenko, nic si z toho nedělej, mě je 28 let, moji rodiče bydlí kousek od nás a s mamkou se vídáme několikrát denně. A vůbec se za to nestydím, je to víc než moje kamarádka a dost mi pomůže i s naším chlapečkem. Takže si z toho opravdu nic nedělej...

  • nečetla jsem od začátku a včerejšek jsem zaspala..měla jsem v pátek lepší zábavu..ale doporučuji - smaž profil a založ si nový, s nic neříkajícím jménem..udělala jsem stejně, předtím každý viděl jméno i příjmení, a pozdě jsem zjistila, že o intimních otázkách, co mě trápí, se baví kolegině v práci..přišla jsem o miminko, byla jsem na revizi, pak mi vzali vejcovod..blbé období o kterém z nicku věděly všechny. Ted mám nový nick a skvělou anonymitu.

  • nic si nedělej z toho kdo si co myslí. Hele já se vídím s našima 3x týdně a ještě s mamkou hodinu denně provolám. Je to prostě tak a nikdo na tom nic nezmění. A mají to tak moje 3 kámošky z práce, má to tak půlka mých bratranců a sestřenic, má to tak moje kámoška z dětství. Kašli na to. Pokud by mi někdo chtěl říct, že jsem nesamostatná, tak ať si myslí co chce. Já tam nevolám proto, že nedokážu bez mamky rozhodnout co mám dělat k večeři a kdy vyprat. Já tam volám proto, protože si s mamkou rozumím, je celé dny sama doma a tak je ráda, že ji někdo rozpýlí. Doma mám u sebe v bytě, to je moje království, ale patří do něj to, že chci být v kontaktu s rodinou. Byla jsem vychovaná ve věřící rodině a tam je rodina základ. Jsem na to hrdá a nehodlám jít proti tomu, co mi bylo celý život blízké. Máš tu jak vidím spoustu kámošek, tak si to nenechej vzít jen proto, že se někomu něco nelíbilo.

  • Prosímte neblbni!!!!!!!!!!! Me taky uz spousta anonymek vytočilo. Meli by zrusit anonymitu a kdo bdue nadavat, tomu by automaticky mel byt smazan profil správci.

  • Martasek8913.1.2012 18:00

    Je to prostě o názoru a každý si hájíme svůj. Taky jsem si tu prošla svým, ale i tak tu stále jsem, abych poradila a získala sama rady. Proto to přecházím a obvykle debaty končím, stejně by to nedošlo konce. Buď tu s námi ;) Každý jsme hold nějaký, buď silná a bojuj :)

  • full.avl13.1.2012 18:09

    proč? co se zase dělo? teď jsem přišla, tak ani jsem poradnu neprojížděla.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist