proč mi je zvláštně?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #323041 3.11.2015 20:41

Ahoj, jde mi spíše o to to ventilovat a vypustit ze sebe - nevím proč, jsem rok vdaná, s manželem jsme ofiko spolu čtyři roky....před ním jsem měla devět let vztah s někým koho jsem milovala, přitom mi jen ubližoval - často vysedával po akcích s kamarády, určitě byla i nevěra, já seděla doma jak puťka...po rozchodu se mi děsně ulevilo a už jsem ho nechtěla vidět...našla si nového muže...čtyři roky jsme se ani neviděli...a najednou jsem se dozvěděla že si našel partnerku..najednou mám pocit smutku i když ho nemiluju už samo sebou, miluju manžela a snažíme se o mimčo...ale bývalý mi leží v hlavě a představuju si a vzpomínám jaké to bylo...proč? je to normální? najednou mám chvilkami pocit že mi něco chybí ale nevím co, přitom mám vše - práci, krásné vlastní bydlení , ůžasného muže...přejde to?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • sisterrys3.11.2015 20:58

    Taky jsem takový pocit měla, když jsem zjistila, že má bejvaly novou přítelkyni. Bylo to asi taky 4 roky po rozchodu. Myslím, že je to normální. Obzvlášť když jste spolu byli tak dlouho. Člověku ten druhý prostě priroste k srdci a i když je vztah davno pryč, může se objevit žárlivost nebo nostalgie. Na tom, jaký to je blbec a jak se choval, nezáleží. Mě to přešlo poměrně brzy a to jsem v té době byla single. Soustred se na to krásné, co máš a určitě to brzy odezní.

  • 8-o zazivam to same.mám před svatbou,snažíme se o mimi a já se pristihavam jak myslím na bývalého který je už ženatý :( Adi je to normální přeci jen par let v blízkosti někoho nelze jen tak smazat

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist