proč je to tak těžký najít si partnera

Otázku položila: Anonymní uživatelka #32825 4.5.2012 15:11

Holky, proč je to tak těžký najít si partnera? Copak chlapy nemají rozum a neuvědomí si, že je přednější vnitřní krása, než ta venkovní? Copak my, baculky, nemáme právo být šťastné a zadané? Nebo dělám v něčem chybu já? >:-[

Tak opět sem zkoušela seznamky a jako vždy: "promiň, ale hledám někoho jiného" a nebo neodpíší vůbec :-(
Fakt už začínám být zoufalá a začínám mám strach, že mě nikdo není souzenej, že budu napořád sama! :-((

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • full.avl4.5.2012 15:36

    já partnera mám a nejsem vůbec hubená. Jsou mužský, který nechtějí hubeňoury a stejně tak nechtějí tlusté.

    Nekoukáš se spíše blbě kolem sebe, třeba je tam někde chlap, který po tobě kouká, ale ty ho nevidíš. Neboj určitě si někoho brzo najdeš:-)

  • Možná máš kvůli silnější postavě nižší sebevědomí a neumíš se kvůli tomu ve společnosti odvázat. Buď vpohodě, koukni se kolem sebe, řekla bych, že baculek je dost a ani si to nepřipouští. Některým chlapům se baculky líbí. Hodně štěstí :-)

  • Nejsem baculka a nýnějšího partnera mi našla moje sestra až v mých 31 letech. Přijde mi, že dnešním chlapům se nechce do zakládání rodiny. Možná z tebe cejtí, že bys chtěla děti a tak si s tebou raději nic nezačínaj. Taky jsem takovýho potkala a ten mi to takhle nějak řek.

  • Musíš prostě nějakýho uhnat a ne jenom čekat........:-) Já si o sobě myslím, že jsem pohledná.....sportuji......jsem štíhlá až hubená, mám průměrnou výšku.........nemám vadu řeči, ani křivý zuby........ani nejsem hloupá, prostě když to čtu, tak vlastně idální..........:-) Ale i tak se mi nikdy v životě nestalo, že by mě nějakej kluk oslovil a sbalil........vždy jsem musela já..........trochu mě to mrzí, že ani nevím jaký to je, když holku balí kluk, ale prý působím nepřístupně a přísně (takže se mě asi bojí)...........ale nevadí uhnala jsem toho nejlepšího chlapa na Světě........:-) Taky se ti to určitě povede..........:-) Hodně štěstí, trpělivosti a nezapoměň se usmívat..........:-)

  • jak píše Pasandra není to tolik o tobě (i když by to chtělo trošku víc sebevědomí) ale o tom, že chlapům se do toho kolikrát nechce. já svého nynějšího manžela poznala přes net a nebýt netu tak sme dodnes byli každý sám. možná by to i tobě pomohlo. na netu jsou většinou takoví i víc upovídaní a i když sou tam i jen sexu loudilové, tak se dají najít chlapi, kteří si připadají podobně jako Ty. přeji hodně štěstí - na každou z nás ten pravý někde čeká, jen nevíme kde. choď po světě s úsměvem na rtech, protože to je to nejmenší co můžeš ukázat a každému dát, protože nikdy nevíš, jestli ten na kterého se usmíváš není ten Tvůj pravý.

  • ahoj, tak já nebyla nikdy moc hubená, ale ani silná (ted mám nadváhu), pak jsem zhubla a stejně jsem žádného partnera neměla, pak jsem jednou jela na víkend do kempu za známými a s nimi tam byl o pět let mladší kluk, no tak jsem si říkala, tak zase žádná šance, no a nyní je mým manželem a máme miminko. Naštěstí je takovej, že moji nynější nadváhu vůbec neřeší, prostě mu boubelky nevadí, tvrdí, že mě miluje, proto jaká sem. takže jsou i takový, jen je potřeba nesedět doma v koutě, protože tam opravdu nenajdou tě. ale taky jsem dlouho hledala, ale nakonec jsem našla skvělého chlapa.

  • já mám hezkou sportovní posrtavu a již jsem rok bez kluka.. a je jedno že nemám a pár kilom navíc, tím to není. spíš se mi zdá, že některé mé méně hubené kamarádky mají štastné vztahy..

  • já mám do nějaké baculky teda dost daleko, ale něco ti řeknu- měla jsem vždycky chlapy, kt. mi říkali "hele nemáš náhodou celulitidu" a "hele, ty máš dost jemné vlasy, co" a kámošce baculce toto její chlap s kterým je 9 let nikdy neřekl a bere ji takovou, jaká je.. takže já si myslím, že je to o sebevědomí té ženy, čili o tom, jak se vidí ona sama...

  • Dám ti za příklad moje 2 kamarádky - jedna krásná vysoká štíhlá blondýnka, vlasy do půlky zad, krásnej obličej, společenská, oblíbená ---> už půl roku sama. Druhá obyčejná, nenápadná, s pihama, spíš tichá --> 2 a půl roku spokojený vztah. :) Je to o štěstí, jak padneš na jakého člověka. :) Držím palce.

  • Hlavně to nevzdávej........jako se sebou........možná přestaň usilovně hledat...........ono si tě to najde v ten správný čas samo......uvidíš......věřím tomu.....nezapomeň, že to co je důležité je očím neviditelné......třaba kolem sebe chodíte každý den.........jen by vás to nikdy nenapadlo......hlavu vzhůru......věřím, že to dobře dopadne.........:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 215 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist