proc

Otázku položila: Anonymní uživatelka #35271 12.4.2011 10:39

ahoj devcata.chci se svami podelit o svuj problem s laskou.Zacalo to tak,jednoho krasneho dne jsme se pohadaly,a ja vzteky jsem mu dala kopacky a on to vzal jako ze jo teda a odesel. Jenze ja druhy den jsem toho zacla litovat.Asi po tydnu jsem k nemu zasla,chtela jsem se mu omluvit,jenze on me rekl ze uz nechce.Rekl ze uz nema ani moje telefonni cislo.A kdyz ho tetka nekde potkam,tak on dela ze me nevidi uplne me ignoruje.Jen nechapu to jak me mohl mit prestat rad ze dne na den?.Chtela bych ho zpet,ale nevim jak to mam udelat. poradite nekdo? jestly mate nekdo taky takovou skusenost? diky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nerekla bych, ze te nema rad, ale je urazenej. Ono asi takhle, rozejit se semnou pritel kvuli nejake hadce, tak se taky sbalim, at si treba trhne nohou. Kdyz by za mnou pak prisel, ze to nebylo tak horky, rozhodne bych se mu nevrhla hned do naruce. Myslim, ze ti chce jen ukazat, ze neni zadna hadrova panenka, nic vic. Kdyby si za nim sla alespon hned, ale takhle to na nej musi pusobit hrozne, tyden ti trvalo, nez sis uvedomila, ze ho mas porad rada. Ale poradit ti, co ted, sama nevim, co by presvedcilo me.

  • Ze dne na den? Netrvalo to z jeho strany už delší dobu, jen neměl odvahu ti to říct? Nemyslím si, že člověk, který má někoho rád (miluje) to dokáže jen tak ze dne na den. A vztahy jsou taky o hádkách, ne jen o tom hezkým....hned po hádce (sebevětší) mu dát kopačky mi přijde jako blbost.

  • Uražená ješitnost? :-) Nevím jak dlouho jste spolu byli a ani co jsi mu při tom rozchodu všechno řekla.Těžko posoudit.

  • Já myslím, že taky záleží na tom, jak jste schopni se mezi sebou dohodnout, prostě kolik máte rozumu a tím nemyslím nic špatného. Prostě s věkem už člověk bere všechno trochu jinak - urazí se mladý i starý, ale čím více má člověk zkušeností, tím spíše je schopen situace adekvátně ohodnotit - pokud je tvůj přítel rozumný, dojde mu, žes to řekla jen ze vzteku a nemyslela jsi to tak, ale bohužel jsi to řekla... Vyčkej času, nenaléhej na něj moc, snad to přejde a udobříte se - a nebo ne (což bych ti samozřejmě nepřála...), do budoucna pak zase budeš vědět, že je lepší do něčeho kopnout než říci něco neuváženého... Jenže občas za nás mluví vztek sám, to je fakt... =/ =)

  • Udělalas chybu, ale chyby se v afektu dělají a já jsem toho taky řekla už plno co nešlo vzít zpátky...
    Neřekla bych že tě přestal mít rád, jenom je jeho uražená ješitnost a hrdost zatím silnější než láska... Snad se to prolomí, jestli tě fakt miluje, tak se vrátí :)

  • Asi bych se už neomlouvala,vypadalo by to jako dolézání,když nechce,tak nechce,asi má nějaký důvod...

  • Mám tu samou zkusenost , je to hrozna bezmoc kdyz te ignoruje , byla sem s toho na prasky i pes tu velkou lasku k nemu sem si zacla s jinym rekla sem si ze to bude novy start a ze tu chybu znovu neudelam , slo to dobre i kdyz jeste sem tam slza ukapla zila sem a ne prezivala , po mesici naseho odlouceni se ten muj ignorant ozval jestli nechcu do zoo , pocit stesti ? nejde popsat , v zoo sme si vsechno vyrikaly a ja chtela byt znovu stastna , ale za tyden sem se dozvedela ze cely ten mesic chodil s moji kamoskou se kterou sem byla kazdy den v zumbe a dokonce i ve tride bavily sme se spolu hodne skoro nejlepsi kamosky , myslela sem ze ho zadupu ale vsechno se vyresilo a sme spolu od te doby druhym rokem, verim ze k sobe najdete cestu stejne jako my , teda pokud to byla velka laska coz verim , hodne stesti :) a netlac na neho moc jinak pred tebou bude utikat :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 209 otázek, kterým se dostalo 271 548 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist