problem z kakanim u novorozence

Otázku položila: Anonymní uživatelka #112834 16.6.2013 21:46

holky potrbovala bych poradit vsude pisou ze novorozenec by mel kadit tak 2 za den , mala ma tyden. a naposledy kadila ve ctvrtek tak ja newim jak to bylo u vas?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pokud jen kojíš, je to úplně normální, prostě spotřebuje veškěré mléko, je plně stravitelné.. Mě malá kakala při plným kojení jednou za týden. Pokud nějak moc nebrečí na bolení břiška, je to v pořádku

  • petulinkaa1316.6.2013 23:26

    kdyz jsem kojila,mala kadila defakto po kazdem kojeni,kdyz jsme byly plne na UM mala kadila 1-2 denem,to se ji drzi dodneska,ted teda pres tyden kadi zase casto,ale to patri k zubum,ma to prujmovite.

  • Moj maly kakal, resp.nekakal 11 dni(to bolo u neho normalne) maximum vsak bolo 13 dni. Plne dojceny. Boli sme preto aj na gastre, ale nic mu nenasli len predpisali probiotika . S odstupom casu ako sa na to pozeram... biznis pre spolocnosti s probiotikami.
    Castost stolice sa zmenila umelym mliekom ,resp. neskor prikrmamy

  • venysek17.6.2013 11:11

    mozna se taky ted v tech vedrech dela vic predniho mlicka a ona ho sporebuje a nebo vycura :) nas maly pije jak za 3 deti a stolicku ted ma max. 1x denne.

  • Dcerka také i několik dní nekakala...prostě všechno mléko spotřebovala...
    Spíš nás trápilo nadýmání a napnuté bříško...doktorka nám doporučila Espumisan a chovat v tygříkovi - za pár dní se to zlepšilo a po 2. měsíci odeznělo úplně.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 741 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist