problém ve vztahu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #195100 28.8.2019 18:04

Dobrý den,prosím mohl by mi tady někdo pomoci s mým problémem sekterým si již nevím rady ? Předem děkuji.Chodím s přítelem 2 roky.Problém u nás je v tom,že spolu zatím nežijeme,každy žijeme zatím odděleně jen se stýkáme 2 krát týdně vždy u mě,on mi doted po 2 letech stále nechce říct,kde a ským bydlí,prý je to jeho soukromí..a on sám dobře asi ví,proč mi to nechce říct.I tohle jsem mu tolerovala,at si je tedy tajnůstkářský.Nicméně proč tu píši a prosím o nějakou radu je fakt,že jsme spolu třeba 2 3 dny v kuse a on si poté vždy někdy vypne úplně mobil nebo si mě zablokuje v mobilu treba 2 celé dny a vůbec mu tak nemohu napsat,nevím co dělá,nevím o něm vůbec nic! Pokaždé mu říkám,jak je pro mě tohle zranující a proč to dělá,pokaždé mi odpoví,že chce mít např.klid,že medituje atd.ale já mu to již prostě nevěřím ! Vždy brečím a je mi to moc líto,že si třeba 2 celé dny na mě ani nevzpomene,když dobře ví,jak těžce to nesu a jak čekám na jeho sms.A scénář naprosto stejný-vždy po 2 dnech napíše,jako kdyby se nic vůbec nestalo ! napíše miláčku je mi smutno.kdy se zase uvidíme..a já samozřejmě to nevydržím sice mu nadám,že se mi tohle jeho chování vůči mě vůbec nelíbí,ale stejně vždy za ním přijedu a jsme spolu.Kolikrát mi také už řekl,že to dělá proto,že ho to baví jak se trápím kvůli tomu..že sám ví,že není asi dobrý člověk..Už několikrát jsem mu řekla,že se s ním kvůli tomu rozejdu,že je to pro mě velmi bolestivě,když si mě na několik dní blokuje a já s ním nejsem vůbec v kontaktu,ale stejně to nikdy nevydržím a zavolám mu zpátky.Připadá mi,že se mnou teda hezky manipuluje.Ted poslední tečka: byli jsme spolu týden na dovolené,bylo to super užili jsme si to no a sotva se vrátíme už má dnes 4 den úplně vyplý a nedostupný mobil! Samozřejmě jsem to zas obrečela protože cítím,že mě nemiluje tolik jako já jeho přitom mi to pořád říka,že mě miluje..nevím co si o tom celém mám myslet..podezřívám ho už ted,že opravdu někoho má ! a dělá ze mě jen blbce.Chtěla bych mu oplatit tu bolest kterou prožívám já,až se zase milostpán za několik dní ozve a bude dělat,že se vůbec nic nestalo,,ale mám strach,že ano sice mu vynadam,že tohleto se mi tedy vůbec už nelíbí,ale stejně mám strach,že to vydržím den,dva a zase budu chtí být s ním.
Podle mě mě přítel zřejmě podvádí..nevím,tvrdí mi,že bydlí u tety ale kde a jestli je to pravda to opravdu ani po 2 letech nevím..
Prosím někoho o radu..Je to muž blíženec 46 let.Děkuji velice !

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Haha, jasné, že niekoho má. Mne tiež takto chalan nechcel nič povedať, až jedného dňa prišiel, že sa vrátil k bývalej. Ale toto trvalo sotva 2 mesiace, nie 2 roky. Máš na viac! Prestaň si ubližovať a kopni ho do prdele. Chvíľu to bude bolieť, ale o pár týždňov sa budeš cítiť skvelo. Nestojí ti ani za jednu uronenú slzu...

  • No z toho co pises mi tak přijde jako by mel rodinu a tebe jen jako bokovku.. pripada mi to jak z nejakeho filmu. I vzhledem k veku...nepises kolik je tobe ale podle vyjadrovani a pocitu jsi mnohem mladsi nez on..?
    Nenech se sebou vlacet a vykasli se na nej. To ze je i po letech tak tajnustkarsky uz neco vypovida.
    Ale treba mu krivdim, to se neda na dalku predpovedet s jistotou, proc se tak chova. Nicmene, normalni mi to neprijde.

  • To promin, ale takove chovani tolerovat, to jsi trubka. Nevyhrozuj rozchodem a udelej to. Pak uvidis, zda i tebe stoji nebo ne. Tohle neni vztah, jen si s tebou uziva. Abych po dvou letech nevedela, kde a s kym bydli? Jakoze cože? A aby me ignoroval? Kazdy ma právo na svuj cas a soukromi, ale né takovym stylem. Jediné co ti poradím, je pochlapit se. Mej se ráda a mej svou hrdost;-)

  • macicekkajik28.8.2019 19:14

    Já bych tomu ani moc vztah neříkala. Pokud má tajnosti, není to dobré. A už vůbec bych si nenechala takto ubližovat. Seber hrdost, která ti ještě zbyla a rozejdi se s ním. Věř, že ti bez něj bude lépe a najdeš si muže, kterého si zasloužíš. Jen dávej pozor, ať nenarazíš na stejný typ. Pokud ti bude hned od začátku něco tajit, dej od něj ruce pryč. Jinak to dopadne stejně. Držím palce, ať seber všechnu odvahu a vše zvládneš.

  • Risu28.8.2019 18:25

    Jsi si jista, ze neni zenaty, nema rodinu a ty nejsi jen milenka??? Podle popisu urcite nejsi jedina :( Te druhe pobyty u tebe beztak vyklada jako sluzebni cesty nebo tak neco. Zdrhala bych.

  • zanyT29.8.2019 10:11

    Teda mě se taky úplně zdá, že ta bokovka budeš ty. Může mít na tebe zvlášť mobil a když přijde domů, tak ho prostě vypne a schová, aby ta druhá žena (a třeba i děti) neměla podezření, kdo mu píše. Přijde mi to jako parádně promyšlený podvod :-(. Chápu, že je to těžké, ale čím dřív se od něho odstřihneš tím lépe. Z tohohle vztahu nekouká nic dobrého a každý má navíc než nechat sebou takhle orat a trápit se.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist