problém s tachykardíí

Otázku položila: Anonymní uživatelka #89262 27.6.2013 1:13

Ahoj, je tu někdo kdo má tachykardii ? Já už nevím co s tím. Byla jsem na pohotovosti před čtvrt rokem kvůli angíně pro antibiotika a lékař mi našel k tomu tachykardii. Na kardiologii mě poslal bohužel tam byl na pohotovosti nějakej ,,bezmozek'' omlouvám se ale nevím jak to vyjádřit ani mě neposlechl a řekl že mi nic není.. od tý doby si tep měřím na tepoměru co jsem si koupila a mám kolem 110tepů/min když jsem v klidu.. bohužel před měsicem se mi udělalo špatně když jsem běžela při závodech, a tento týden mám takový silný ,,bušení'' na hrudi na straně srdce, občas se mi stane že se mi hůř dýchá jakoby nemůžu donadechnout se a vždycky to zabolí ale zas to zmizí.. Bohužel nikdy mi nic zlého nebylo nejsem typ co běhá po doktorech. ale toto mi moc normální už prostě nepřijde :-( Co by jste dělali vy ? Děkuji za odpovědi pokud někdo má podobné potíže.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ono příčiny mohou být různé. To, co se vám občas stává, může být i od zad (stává se mi to taky). Ale došla bych si za obvodní, řekla jí to a ona by vás měla odeslat se žádankou na kardiologii. Rozhodně se nenechte odbýt! Lékaři to rádi svalují na psychiku aniž by člověka pořádně vyšetřili.

  • honeypet27.6.2013 6:44

    Ahoj, loni jsem si tím taky prošla. Měla jsem začátkem roku hodně stresové období a najednou se mi udělalo špatně. Strašně mi bušilo srdce, tak až to bolelo. Změřila jsem si tlak a ač jsem měla do té doby úplně normální, tak najednou byl 160/100 a měla jsem 130 pulsů za min. Šla jsem na internu, tam mně vyšetřili a přesto, že nenašli důvod, proč to vzniklo, tak už víc jak rok beru léky na snížení tlaku, které zároveň snižují i tepovou frekvenci, protože dle mého byl ten vysoký tlak způsoben tou tachykardií. Od té doby je mi dobře, ikdyž jednou za čas, mi srdíčko jakoby přeskočí, ale je to otázka vteřiny dvou a je pohoda. dřív to bylo i pár minut. Takže doporučuji jak píše 900 zajít za obvodní a nechat se poslat na kardiologii.;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 554 odpovědí a 409 732 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist