problém s láskou

Otázku položila: Anonymní uživatelka #381262 12.2.2018 20:45

zdravím... v patek jsme byli s kamaradkou na srazu a potkali jsme tam jednoho kluka... kdyz jsem prisla domu tak jsem si ho nasla na fb a hned mi napsal..pak sem to poslala kamaradce a ta si ho hned pridala taky.... od te doby jsem jako vzduch a pisou si mezi sebou, dokonce se ji zeptal na sraz a me uz skoro ani neodepise...problem je ze ja k nemu citim asi neco vic ale nechci se mu doprosovat, nevite co s tim? vim ze to neni zas tak vazne ale jsem kvuli tomu docela v nepokoji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj,
    Asi si vice sedl do noty s Tvou kamaradkou. Muzete se nekdy treba sejit dohromady, abys poradne zjistila, na cem jsi. Ale pokud si spolu rozumi oni dva, nesnaz se je oddelit. Stejne by se Ti to nepovedlo, ztratila bys kamaradku a ztrapnila se pred tim klukem. A rozsirilo by se to dal. Jinak bych se zeptala nejdriv te kamaradky, jak to vidi ona. Ale pokud ji pozval na schuzku, pravdepodobne v tom je neco vic. Ma rada tedy zni : Jeste chvili pockej, jak se to mezi Tvou kamaradkou a tim klukem vyvine. Je to na nem. Hlavne se nevnucuj a nechovej se zarlive.

  • ty dětské lásky :) to je krásné :) .... neboj se, určitě není poslední, ještě pár jich potkáš. A v druhém případě bych mu to řekla řekla na rovinu. Já kdybych to tenkrát před 8 lety neřekla na rovinu, tak spolu nejsme :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 516 odpovědí a 409 718 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist