problém s klukem

Otázku položila: Anonymní uživatelka #378176 19.11.2017 17:35

Ahoj holky, přeji Vám pěkný večer. Je mi 17 let a mám kluka, jsem sním teprve 2 měsíce. Nevím, co mám dělat. On mi napsal, že si není jistý jestli chce být semnou nebo s druhou dívkou.. Když se konečně rozmyslel, tak mi napsal, že chce být semnou. Nevím, jestli mu mám dát další šanci. Všichni mi říkají, že ho mám nechat, že mám na lepší. Co by jste dělali vy na mém místě ? Celý týden byl na mě hnusný, právě kvůli tomuto důvodu. Každý den jsem se ho ptala jestli se něco děje, jen mě odsekával. Já byla zavřená v pokoji a brečela jsem. Strašně moc ho mám ráda. Děkuji vám za odpověď, přeji příjemný zbytek večera.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj,
    Podle me ani neni mozne milovat 2 muze nebo 2 zeny.
    Asi to je jenom pubertak, ktery ""se rozhodoval, ktera z vas dvou je lepsi a vytahoval se pred kamarady, ze si muze vybirat""
    Prece mas nejakou svou hrdost. Drzim palce.

  • Napíšu ti příběh kamarádky je ve stejné situaci jen je tak hloupá, že mu dává šance pořád dokola.

    S tím klukem byla od 16ti let. Takže si jí "vychoval" doma měl uvařeno, naklizeno, vypráno div mu nelítali pečený holuby do huby a on nosil domu peníze. Potom ji podvedl s její nejlepší kamarádkou. Rozhodl se ale, že chce být s ní. Odpuštěno, zapomenuto za pár let se jim narodila dcera. Potom se opět scházel s tou kamarádkou. Dala mu na výběr buď ona nebo já. Taky asi týden přemýšlel a že bude tedy zase s ní. Ale stále se scházel s tou druhou. Tak mu sbalila věci ať jde k ní. On šel, ona nešťastná. Teď už se má opět půl roku vracet k ní a dceři. Ale stále vesele běhá s tou kamarádkou... Ona je schopná mu vše odpustit, ale ví že v tom vztahu je nešťastná když jí tohle dělá.

    Názor si udělej sama, ale pokud se vůbec musel rozhodovat tak bych od něj utíkala co by mi nohy stačili. Pokud mu to teď projde udělá ti to znovu a zvonu a znovu.... tak dlouho jak mu to dovolíš. Hnusná si na něj měla být ty. Z tohodle šťastný vztah nebude ani pokud se rozkrájíš. Máš na lepší. Věrní pořád existují jen nejsou na každém rohu. :-)

  • Rebeca19.11.2017 21:46

    Nechat. Buď se mnou někdo být chce, nebo nechce. Jakékoliv "nevím" je rovno odpovědi "ne". A fakt nechci být s takovým člověkem, který se rozhodně pro mě jen proto, aby byl s někým, případně pro to musí složitě hledat racionální argumenty. Když tě někdo chce, tak tě chce a takto nikdy nepřemýšlí.

  • Asi před rokem bych neváhala a řekla ti, ano dej mu šanci, protože se všechno dá spravit. Ale nedá. Já bych mu šanci nedala. On měl problém, který měl řešit a i když si vybral tebe, byl na tebe hnusný, To si nenech líbit. Je to už nějaká doba, ale měla jsem kluka, o kterého by si kdysi žádná holka neopřela ani kolo. Ale byl zlatý. Pak z něj vyrostl krásný kluk a to zlato se proměnilo spíš v plíseň. Říkala jsem si, jak to bude dobré, ale nikdy nebylo. Už s ním dlouho nejsem a i když to dlouho strašně bolelo, cítím tu úlevu, kdy vím, že na mě nikdo nebude zlý, protože má jenom blbou náladu. Někteří lidi se nedají napravit a tak třeba když teď se rozhodoval mezi dvěmi, jednou může chtít zase jinou, i když bude mít tebe.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist