přítelovi noční SMSky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #59554 3.5.2012 20:08

Ahoj příteli chodí večer (třeba v 1, ve 2) SMSky.. Vzbudí mě to vždycky ze spaní ale on spí dál. Už mě takto jednou podvedl. Chodí mu jich dost i přes den, ale předemnou je nikdy nečte. Dnes až usne chci mu vzít mobil a jít na záchod přečíst si, jestli to zase s někým netáhne.. Ale bojím se že se probere a mobil bude hledat. Jo, je to ponižující, ale nechci aby mě zase podváděl. Jednou mi to stačilo. Co si o tom myslíte? Udělali by jste to?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak tohle bych v žádným případě neudělala. Nikdy bych se nesnížila k tomu přiznat, že jsem mu vlezla do mobilu. Prostě se ho rovnou zeptej. Řekni mu, že tě to v noci ruší. Komunikujte spolu. Třeba mu chodí jen výpisy z banky apod.

  • tak na to jdi chytře,udelej to samé co on,nemusis ho hned podvadet,ale nekoho třeba kamaradku popros aby ti taky napsala v 1 sms,nebo aby ti zavolala a oslovuj ji v muž. rode,rikej že je to jen kmarad z prace...uvidis nebude se mu to líbit a začne delat to co chces delat ty,cist ti sms,nebo se te rovnou zepta a ty jen odpovis otazkou a proc jemu chodi o pulnoci zahadne sms...:-p

  • Určitě ano.. A když neco najdeš , tak mu rozhodně dej najevo tvoji zlost a už bych se na něj asi vyprdala kdyby to bylo po druhé.. A když by tam nahodou nic nebylo, tak se vymuv na to že mu chodi dost často SMS , které před tebou nečete atd a ty si měla proste strach že se to opakuje.. :)

  • ano udělala bych to, zvlášť pokud bych měla nějaké podezření a špatné zkušenosti. Já se tak náhodou dozvěděla o přítelově milence krátce před porodem našeho společného dítěte. Nešla jsem mu cíleně probrat mobil, ale šla jsem mu ho podat, když se koupal a přišla mu smska od jeho matky a najednou jsme tam viděla hromadu zpráv od jisté slečny s krásným pojmenováním a když jsem viděla ve výpisu ty začátky smsek, tak už jsem si to přečetla všechno. Bylo to ale poznat i z jeho chování, najednou o sebe začal dbát, měl práci až do noci a stále nestíhal, pracoval o víkendech a já pitomá na něho s bříškem čekala, zatímco on si užíval s milenkou. Moc hezké zjištění.

  • full.avl3.5.2012 21:12

    osobně se mi tohle kontrolování a nedůvěra hnusí. Promiň, ale pokud příteli nevěříš, tak nechápu proč si s ním tenkrát zůstala. ;-)
    Ve vztahu má být důvěra a pokud tam není a ty máš potřebu příteli šmejdit ve věcech.. tak bych se asi zamyslela sama nad sebou jestli má vůbec cenu být dál ve vztahu ve kterém nemám důvěru k partnerovi.
    myslím, že ani tobě by se nelíbilo kdyby přítel slídil ve věcech tobě. ;)

  • Já osobně za sebe-nedělej to,i přes to,že tě už jednou podvedl.Opravdu chceš číst to,co by tam mohlo být?? Zeptej se ho a případně mu už i sděl,z čeho máš opětovné obavy.Život mně naučil,že nikdo nejsme bez viny.

  • Holky, taky jsem si říkala, že bych to nikdy neudělala a udělala. Měla jsem podezření - najedno seděl do noci u icq a často jsem nevěděla kde je.. Tak jsem si k tomu icq sedla i já- heslo sedělo a početla jsem si pěkný věci. Hned jsem mu to řekla a mluvili jsme o tom.
    Udělala bych to znovu..

  • evca.knytlova5.5.2012 14:00

    Nenech se ovlivnit tady nějakými negativními odpověďmi. Je to čistě tvoje věc a jestli to tak cítíš tak to udělej. U bývalého partnera jsem to ze zoufalství a v beznaději a strachu, že mě podvádí taky udělala. Hrozně jsem váhala a věděla, že se to nemá, ale už jsem nemohla. Udělala jsem to a jsem za to ráda, nyní mám úžasného manžela, který je úplně jiný než můj bývalý. Neustále se ke mě chová krásně, každý den cítím v jeho chování jak mu na ně záleží a co pro něj znamenám, což jsem dříve nezažila. Jsme spolu už 7 let a je to ten nejlepší chlap, kterého jsem potkala a nejlepší táta pro naší dcerku :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist