přítelovi často stojí, jen když mě vidí..

Otázku položila: Anonymní uživatelka #40664 14.4.2012 18:24

Ahoj,
máte možná někd zkušenost, nebo radu..? jsme spolu s přítelem rok a 3měsíce /mě je 18,jemu20/, za celou tu dobu jeho reakce na mně je, že mu stojí.. téměř furt. Poté když se vrací domu má strašné bolesti varlat, že..
ještě dodám, že spolu nespíme-necháváme to na po svatbě, nebo až budem aspon starší. Nejsme zastánci toho stylu, že se vyspíš s každou partnerkou jakou jsi v životě měl-a. Chtěla bych se zeptat, jestli na to něco neporadíte. Nechci aby se furt musel cpát tabletkama proti bolesti..
Předem děkuji

h

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No já jsem někde četla nebo slyšela, že mužům asi každých 48h (možná 72h, nevím přesně) dozrávají spermie. A když dozrávají, tak samozřejmě musí taky ven. To by taky mohlo způsobovat tu bolest varlat. Jak říkal lékař, když dojde k orgasmu, sperma vyjde ven a mohlo by se příteli ulevit. Je to jako když se ti chce na malou. Moč se hromadí až to začne bolet a když si dojdeš na záchod, bolest je pryč. Já jsem se svým přítelem rok a půl a už čekáme miminko :-) Jestli se máte opravdu rádi a už plánujete svatbu, tak na sexu před svatbou to více jak roce není nic špatného, ale tohle je samozřejmě na vás dvou! Nikdo vám do toho nemůže mluvit :-) Jestli jste třeba věřící, tak to naprosto chápu :-)
    Ale souhlasím s Anonymkou50318, že to určitě není normální, vzrušení by určitě nemělo bolet a je možné, že to opravdu je velkým množství spermatu, které musí ven.
    Přeju hodně štěstí ve vztahu a hlavně žádné trápení!! :-)

  • Přítele bolí varlata, když se dlouho "nevystříká".

  • Zajít k lékaři, protože si nemyslím, že je to normální. Muže by to vzrušení nemělo takhle bolet, (předpokládám, že ho to bolí dost, když si bere prášky).

  • Ptala jsem se svého přítele a ten mi řekl, že tvůj přítel by měl zajít k doktorovi. Určitě znáš když se chlapovi nepostaví, přítel má pravý opak. Nažeň ho k doktorovi, tam Vám pomůžou :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist