příteli napsala nějaké žena,že by se s ním chtěla seznámit.

Otázku položila: Anonymní uživatelka #78669 18.12.2012 14:53

Ahoj holky. Prosím, poraďte mi, co byste dělaly na mém místě. Mám přítele, jsme spolu pomalu rok. Minulý týden napsala příteli nějaká žena, že od kamarádky dostala kontakt s tím, že hledá přítele a že jí kamarádka řekla, že můj přítel hledá přítelkyni (ano, skutečně byl před rokem na seznamce a hledal vztah). Odepsal jí, že je škoda, že se neozvala dříve, že teď už má přítelkyni, ale že ona dáma je krásná, sexy, že vypadá inteiigentně a že by se s ní hned pomiloval. Potom ji psal, že nám doma vše klape, kromě sexu a že jsem "jiná" než ostatní holky v dnešní době. Že on byl mým prvním. Toto ji vše napsal. Dále uvedl, že jeho srdíčko neví, jak se rozhodnout, když doma má všechno a nechce toto kvůli dobrodružství ztratit. Dopis mi neukázal, pouze mi řekl jeho obsah. Nevím, jak se mám chovat, co dělat. Je mi z toho smutno. Poraďte mi, prosím. Děkuji a přeji hezký adventní čas.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Poslala bych ho do patřičných míst.

  • Tohle by bylo pro mě víc než moc - opustila bych ho.
    A to ti ten obsah dopisu říkal proč? Aby se pochlubil? Nebo ti tím chtěl naznačit, aby se u vás něco změnilo (sex)? Nedokáži si představit, proč ti tohle vykládal.

  • Já bych ho kopla do zadku...:-D To je jednoduché.

  • Jeho rozhodování bych dost rychle a jednostranně ukončila. Je to pitomec, co neví co chce. A pokud má po roce vstahu takové zahýbací "akce" a ještě se tím chlubí jaký je kanec, tak bych ho poslala o dům dál. Dokážeš si s takovým člověkem představit budoucnost? Já teda ne. Už je divné i to, že svůj profil na seznamce doted nesmazal........

  • Pošli ho někam - nechci být sprostá. Takový si nezaslouží tvojí lásku ani úctu, když tě takhle trápí. U mě je to chudák!!!!

  • Proč Ti to vůbec říkal, o co mu jde ?? Já bych od něho okamžitě odešla . . Vypadá,že asi ani neví co vlastně chce :)

  • Neví jak se má rozhodnout? Kdyby tě miloval tak bude mít jasno! A když už jí teda něco takovýho psal, jaký měl důvod ti to ukazovat?

  • Atˇjde.Našla bych si vztah,jaký si zasloužíš.Nesmiřuj se s málem.

  • tvůj přítel je ubožák.

  • Tak to je docela mazec... Drž se a vykopni ho. :)

  • vždyť by sis potom nemohla vážit ani sama sebe, když s takovým člověkem budeš dál. Kdyby tě měl alespoň trochu rád, tak by jednak dávno smazal svůj profil na seznamce a druhá věc vůbec by ti takovým způsobem neubližoval. Na někoho takového by ses nemohla ani spolehnout až budeš potřebovat se o někoho opřít.

  • Tak takového člověka bych oné dámě s radostí přenechala. První co mě napadlo by bylo to co píšou holky: Kopnout ho do zadku a poslat někam daleko. Na druhou stranu bys tím jen živila vztek. Já bych se na něj prostě vykašlala a našla si člověka, který si mě bude vážit a bude mě mít opravdu rád. Protože tady není o čem přemýšlet, tvůj přítel tě očividně nemiluje. Zůstává s tebou z čisté vychcanosti, protože jak píše doma má vše: navařeno, uklizeno, vypráno, atd atd... Tak zůstat s ním, tak bych si přestala vážit sama sebe. Tohle ti podle mě řekl proto, abys žárlila a začla si ho pojišťovat a snažila si ho udržet, asi si v tom svém pidi mozku myslel, že se budeš o to víc snažit vylepšit váš sexuální život. Ale, kdo ví...

  • Hlavně si myslím, že ty si zasloužím někoho mnohem lepšího než takovýho chudáka.
    Ono se říká čím hodnější člověk tím horší polovičku si najde, a je to pravda.
    Já jsem takhle slepila vztah s bývalím přítelem na skoro 3 roky, dnes už vím jak jsem byla hloupá, že to byla stráta času, protože mě využíval.
    Ty si zasloužíš někoho o koho se budeš moct opřít až ti bude zle, komu se budeš moct svěřit.
    Ne někoho kdo tě takhle ponižuje, dělá si z tebe akorát levnou pracovní sílu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist