pritele matka me nesnasi

Otázku položila: Bývalá uživatelka #32136 22.4.2012 19:42

Ahoj holky jsem s pritelem prez pul roku,ale jeho matka me primo nesnasi a nepreje si aby jsme spolu chodili,ale ted jsme s pritelem resili kde budeme na carodejnice on kazdej rok byva s kamaradama od hasicu na namesti a tam je i jeho matka a on porad nevi asi me ma vzit sebou nebo ne kdyz tam ona bude,ale ja mu rikam ze tam normalne pujdem spolu at si jeho matka rika co chce,hold si bude muset zvyknout!! Co by jste delali vy na mem miste?!!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Řešilo se to tu nedavno, zkus kouknout:) Ono je to opravdu tak, že maminky své chlapečky milují tak, že se těžko smiřují s tím, že jim je nějaká holka bere. Ale uvidíš, že si časem zvykne;) Hlavně se tím netrap!!! Je to úplně zbytečné. Klidně s přítelem jdi, jen at si zvykne. I když bych se před maminkou k němu moc přehnaně nelinula;)

  • ahoj Jani, budeš to mít velice těžké a jestli váš vztah toto vydrží, tak jste opravdu silný pár... nevšíméj si ji, já nechápu, proč by ses kvůli potencionální tchýni měla omezovat a abys ji ukázala, že jsi nad věcí, tak ji klidně pozdrav, ale nevšímej s ji, ukaž, že jsi sebevědomá dívka, kt. neřeší nějakou "hysterku".

  • to neřeš!mě tchýně taky nesnáší....řekla mi to do očí,prý od prvního dne co jsem tady(doma u manžela) pomlouvá mě,řekal o mě že jsem K...A a tak.....

  • Ahojky, myslím, že tady jde spíš o přítele s jakou parádou tě bude pokaždé před mamkou prezentovat ;-)
    Já se svojí tchyní taky nejsem kamarádka, tak nějak spolu vycházíme, ale nějak jí nerozumím, prostě jsem do jejich rodiny jaksi nezapadla ;-) Měla jsem období, kdy jsem to strašně řešila a bylo mi to líto, že mě nemají rádi tak jako naši přítele, ale co, žiju s jejich synem a ne s nima ;-) Za pár týdnů se nám narodí miminko, tak budeme šťastná rodinka a tychyni k tomu nepotřebujeme :-p

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 215 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist