přítele matka a sestra,mají radší jeho bývalou

Otázku položila: Bývalá uživatelka #38815 3.10.2012 15:34

ahoj. Jsem na vážkách, jak se vlastně zachovat. chodím s přítelem už 3 roky, ale zjišťuji, že jeho matka a sestra měly a STÁLE MAJÍ radši jeho bývalou přítelkyni. Píší si s ní a dokonce se na ní občas vyptají, přičemž přítel se o ni již dávno nezajímá. Nevím teď, jak se k nim mám při návštěvách chovat (zprotivily se mi s tím) nebo snad jak kvůli nim naložit se svým vztahem k příteli? Děkuji za radu! (oběma nám je přes 22 let).

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek893.10.2012 15:46

    Pokud se o ni nezajímá přítel, je to hlavní a pokud to řeší jeho rodina, měl by říct, ať ji neřeší, že s ní dávno není a že mu to není příjemný, natož před Tebou.

  • já teda naštěstí nejsem srovnávána s jeho ex páč sem první holka kterou doma představil,ale vyslechla sem si ze nejsem dost dobra nevesta a ze ode me nechce vnoucata atd...a furt me pro jistotu srovnava se svoji dcerou ktera j e podle ni proste dokonala ... nastesti musim rict,ze muj ji rekl at se stara op svoji dceru a me necha na pokoji ze zije on semnou a ne snou a ze me miluje prave proto jaka sem...dneska uz sem22,tt a ona neustale skemra at ji dam ofotit ultrazvuk a jestli si muze sahnout na brisko ale me je to proste od ni neprijemne ... ale chapu jak se citis ja kdyz treba dojdu kdyz se ty dve bavi tak se na sebe podivaji takovym blbym pohledem no je to proste neprijemny...drz se ale ten tvuj by jim mel neco rict at se netrapis :(

  • petulinkaa133.10.2012 16:35

    No to ti verim,že ti to je nepřijemne :-( ale hlavni je,že to nezajímá přitele a ten by jim to mel vysvetlit,ty s tim nic neudelas a tebe musí brát jaká si a pokud se neumí smírit s tim,že si vedle přítele ty a ne bývalá,je to jejich problem, i kdyz vim,že je to blbá situace.Nastestí ja to mam obracene,protože manželovu bývalou nesnaseli,ale ona si to udelala sama a byli rádi,že se jí zbavili :-D ale v prve rade by mel u vas zakročit přítel.

  • Něco podobného řeším. Skorotchyně mi říká Zdeni, když odvážejí mladou tak jim stará něco nacpe a i přes můj výslovný zákaz to dají nám a pak" přizná" od koho to je,........exku bytostně nesnáším a nedávno jsem měla se skorotchyní debatu o tom, že jsme obě dospělé a jestli jí opravdu dělá problém respektovat moje přání a pokud nevidí rozdíl mezi mnou a tou " sociální pracovnicí", tak je mi to líto. Jenže skorotchyně má strach, že jí exka nebude chtít půjčovat mladou, tak jí leze do....sedinky>:-[

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist