pritel uz me nepritahuje

Otázku položila: Anonymní uživatelka #171918 23.12.2013 18:10

Holky už nevím co mám delat :( když se mam s přítelem milovat tak vubec nezvlhnu nemam na to chut a pritel uz me nepritahuje. :-( dřív stačilo aby jsme se líbali a už sem byla vlhká a dnes je to pravý opak. Asi pred týdnem jsme prožili opravdu vášnivý styk ale bylo to po dlouhé době. Partner je taky nervozní, cití že nejsem uvolněná a že mě to bolí. Jsme spolu přes rok a při sexu mě udělal tak 3x ..spíš mě udělá rukou než při sexu. Navíc když jsem "nahoře" sem uplný dřevo. Kolikrát sem si už nadavala jaký sem lempl, že tohle se muze stát snad jen mě. Už si fakt nevim rady:-(.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, ja to tak mam taky, s pritelem jsme spolu uz skoro 10 let a milujeme se tak moc, ze to proste musime zvladnout. Sex tim padem neni tak vasnivy, protoze musime pomalu a opatrne, jinak me to hodne boli a treba by se dovnitr ani nedostal. Nevim, co se ve me bloklo, protoze prvni roky to bylo v posteli uplne uzasny! Takze ted zadny experimenty, poloha jen misionarska nebo jsem nahore... a pri sexu se musim hodne soustredit na delozni svaly, aby se povolily a pritel se do me dostal, jelikoz nezvlhnu. Pouzivame lubrikacni gel Doer medical silk a ten je asi nejlepsi, ktery jsme meli.

  • mě se to v posledním vztahu stalo taky, přestal mě partner přitahovat, sex s ním mě spíš odpuzoval a bylo to čím dál tím horší. Přitahoval mě snad každý druhý chlap, jen on ne.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist