přítel se schází s jinou

Otázku položila: Anonymní uživatelka #55545 12.2.2012 17:19

Jak by jste reagovaly, kdyby jste zjistily, že přítel si píše a schází se s jinou, jezdí spolu po výletech, koukají u něj v autě na filmy.. Co by jste dělaly, já jsem vážně zoufalá, a on mi na to řekl, že je to normální, že si jen píšou. Na to scházení jsem přišla sama a pak se teda přiznal ale že nic nebylo. Já mu nevěřím a mám k nemu ted nedůvěru, nevím jestli mu někdy budu moct věřit.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • takto se scházel se mnou jeden kluk, kt. tím podváděl svou holku a tvrdil ji asi to, co tvrdí tvůj tobě.. nechci tě strašit, ale my spolu tenkrát spali.. já bejt tebou, ten vztah ukončím, protože evidentně už v tom má i city, jinak by neměl potřebu.. jinač já bych toto netrpěla.. asi s tebou zametá...

  • Tak tohle je jasný jak facka. Holka tenhle chlap tě bohužel podvádí. Proč jezdí na výlety s ní? Proč ne s tebou? Kdyby to byla neškodná kamarádka, tak se snad na film můžou koukat u vás doma, a ne v autě, ne? Kór jestli ta jejich konverzace je o tom, že počítají s tím,že film nedokoukají.... co asi myslíš, že tam dělají? pletou svetr?
    Promiň je to drsný, ale můj ex se choval podobně.

    Blbý je, že jsi těhotná. Ale obávám se, že i když mu dáš na výběr jestli ty nebo ona, stejně mu už nikdy nemůžeš věřit. Budeš se tím trápit i v porodnici. Takže obávám se,že váš vztah končí. Vyhoď ho, soustřeď se na to maličké a "přítele" nech platit.

  • Těžko radit... Mně by určitě taky vadilo, kdyby se můj kluk scházel s nějakou kamarádkou, asi bych byla pěkně naštvaná a potom i zoufalá. Zkus nějak zjistit, jestli jsou opravdu jenom kamarádi, nebo ne. Nemá se to, ale já bych v tomhle případě klidně i vlezla do mobilu nebo do zpráv O:-) Chtěla bych mít jasno. Pokud nic závadného nenajdeš, tak si o tom s ním zkus znovu promluvit, že ti to prostě vadí, pokud něco najdeš, je to jasné... Záleží na tom, jaký tvůj kluk je, jestli má záletnickou povahu, jestli tě někdy v minulosti podvedl, jestli máte ve vztahu nějaké problémy, nerozumíte si... Každopádně to nenech plavat, já osobně bych to ani nevydržela. :)

  • Vím že rozchod asi bude bolet , ale ted je hlavni miminko , pritele vyhod a jak rikaji holky soustred se na sebe pokud se kvuli pritele budes trapit a nejak zkolabujes nebo tak muzes i miminku uskodit :( je to tezke to verim ale proc nemit pro miminko nekoho kdo bude verny jeho matce a o oba bude pekne postarane ? nez mit tatinka a on milion jinych .. hlavu vzhuru

  • petulinkaa1312.2.2012 18:49

    jen kamaradi??? never tomu! je to jasny....ty si tehotna? no to je horsi,ze je tak nezodpovednej a dela to co dela....ja bych mu neverila a sla od nej!

  • ahojky.. A jak dlouho jsi těhu?A on to ví? Jak se tvářil když se dozvěděl že bude táta?

  • Ahojky, trošku jsem z tvého příběhu v šoku, ale nedá mi, než souhlasit s mijaju....je to jasné jako facka a myslím, že i ty sama to víš...jen hrozně moc chceš od někoho slyšet, že to je jinak, než to vypadá, ale bohužel ti tohle asi žádná z nás neřekne...Děsné je, že jsi těhotná, takže všechno pro tebe bude těžší než pro kohokoliv jiného, ale s ním tě hezká budoucnost nečeká. Promiň ale podle mě je to další případ, kdy se chlap ukázal jako prase :-(

  • Na takovýho chlapa se vyprdni. Až se miminko narodí, bude to ještě horší a on se bude chovat hůř. Ty budeš unavená z péče o domácnost a o miminko a on si mezitím bude užívat a jezdit na výlety s jinejma. Já něco podobného zažila a vyprdla se na přítele když jsem byla taky zrovna těhotná. Zvládla jsem to sama nakonec líp než kdybych byla s ním a stresovala se a nervovala kvůli němu a jeho chování. Takhle jsem byla v klidu a užívala si mateřství a žila si po svém. A nakonec jsem si cca rok po narození prcka našla úžasnýho věrnýho chlapa, kterej miluje i mě i mou dceru jako vlastní a podle toho se i chová.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist