přítel se mi nevěnuje

Otázku položila: Anonymní uživatelka #56684 13.3.2012 15:18

Ahoj, mám problémy s přítelem.. Vůbec na mě nemá čas, když mu napíšu, často neodepisuje nebo po několika hodinách. Když s ním chci být, musím se mu vždycky nějak ,,vnutit´´ Bud má práci doma, nebo po něm chce něco jeho máma, která mě nesnáší a než by byl semnou, radši ho zavalí prací.. Nebo jede za sestrou na víkend a mě nechává doma, prostě nechce semnou trávit žádný čas. A to se k nim mám stěhovat, protože v červenci se nám narodí dítě.. Místo aby se připravovaly pokoje tak někde jezdí celej den, sám samozřejmě.. Já nevím, jak mu to říct aby si uvědomil, že by měl něco dělat?? Je mu 22..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Těžko radit... Můžu říct jenom to, že se chová nezodpovědně, vzhledem k tomu, že čekáte dítě. A to že je mladý ho neomlouvá... Pořídil si rodinu, měl by se starat. Je ale problém, že v poslední době chybí chlapům ta "chlapskost", zdá se mi... :( Zkus si s ním o tom promluvit a zeptej se ho, co ho vede k tomu, že je vše důležitější než ty.

  • ahoj, zrovna jsem Ti chtěla napsat, že jsem to měla stejně a proto jsem takový vztah po 6ti letech ukončila a teďka jsem štastnější a nutno říci, že si partner až poté uvědomil co ztratil, ale už bylo pozdě.. ALE pak jsem si všimla, že jsi těhotná a tak se tě zeptám, zda je rozumně stěhovat se ke tchýni, když tě nesnáší? nemáte jiné východisko? k tomu partnerovi- možná mu dát najevo, že není středem tvého světa- přestaň se mu ozývat, je těžké to vydržet, ale to zmákneš.. počkej, až se ti ozve on sám, nech ho aby se ti ozýval jako první, když se chce vidět, nech ho tě "dobývat" jinak v tom vztahu nebudeš spokojená a bude na tebe kašlat stále.. najdi si jinou zábavu než čekat, kdy si na tebe udělá on čas- například jdi si s kámoškama sednout na kafčo a nebo si zajeď koupit nějaké věci pro mimi.

  • Já si takové chování pamatuji, když mi bylo 16 let a scházela jsem se s jedním klukem, choval se úplně stejně jako ten tvůj a mně se to nelíbilo, vztah jsem ukončila, protože to nemělo žádná smysl. Ale když čekáte dítě, těžko radit... Podle mě se chová nezodpovědně a je na rodinu nevyspělý.. Akorát mě tak napadá, že když tě nemají rádi, proč se k nim stěhuješ? Když budete mít mimi, tak si myslím, že by bylo lepší, kdybyste bydleli jen sami.

  • ahoj,vím, že je to těžký, ale nestěhovala bych se tam. byla jsem v podobné situaci (s tedka už naštěstí exem). nastěhovali jsme se do společného baráku s jeho rodiči, vlastní bytová jednotka a stejně to bylo málo :( jeho matka měla vždy pravdu, pokaždé se dělalo jen to, co chtěli jeho rodiče, na dovolenou se nemohlo, protože byly potřeba peníze na barák jeho rodičů, a pokud sem chtěla, aby se mně zastal, tak sem měla smůlu.jeho matka k nám chodívala bez zaklepání. rozhodovali jen jeho rodiče-matka, já musela poslouchat, když ne, byla sem ta špatná. bylo to na palici, a po 4 letech takového manželství jsme se rozvedli. takže za mně opravdu si to důkladně rozmysli, prarodiče to vydrží, a budou rádi za pravnouče. uvidíš, že ano. tohle by nebylo pro tebe dobré - vystresovaná maminka=stresované dítě.

  • Jako je to tezka situace no.. kdybyste necekali dite, tak reknu ze to ani neni vztah, kdyz proste nema potrebu te vidat nebo jinak zapojit do svyho zivota.. Zkus se mu chvilu nevnucovat, to na chlapy zabira, udrz kontakt, nerikam abys s nim tejden nemluvila, ale nech ho, at je prvni on, nikam ho neuhanej, uvidis jestli to pomuze, melo by.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 215 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist