přítel mě ignoruje

Otázku položila: Anonymní uživatelka #72075 12.2.2013 22:25

Ahoj holky, chtěla bych vás poprosit o radu, protože sama už nevím jak dál.. v noci nespím, pořád přemýšlím. S přítelem jsme spolu chodili 18 měsícu, na začátku vztahu mě podvedl a od té doby jako bych ztratila city, důvěru.. Poučil se, byla nám krásně, ale nikdy jsem se toho pocitu nezbavila a několikrát jsem přítele podvedla, ale jen tak, že jsem se s tím druhým líbala. Přijde mi, že od té doby nevěřím chlapům. Ale tento chlap mi přišel vyjmečný, jiný..
Pak jsme se nepohodli, nebo spíš já to ukončila, protože mě chytlo zase to moje období, že se ke mě choval jako k hadru, rozešli jsme se na měsíc, pak se k sobě zase vrátili, všechno bylo snad 10x krásnější, než dřív až do čtvrtku. Slavila jsem 19 narozky, jenomže jsem se s přítelem fakt nepohodli já mu napsala hnusnou smsku, na narozky jsme spolu ani nebyli, stejně hnusně mi odepsal, pak mi napsal asi 20 smsek, ale já to ignorovala, protože jsem byla naštvaná že mi pokazil narozky a ani se mnou nebyl.. ale ted jak mi to všechno uleželo se mě zmocnila hrozná beznaděj, přítel mi neodepisuje na smsky od té doby, už je to delší doba a hrozně mě to štve. Co si o tom myslíte, má cenu se snažit v takovém vztahu? ani vlastně nevím, co to má znamenat, chce na mě zapomenout? nevim :'-(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Prosimte v jakem vztahu? Teda za nejaky vztah se to povazovat da, ale rozhodne ne partnersky. On se ve "vztahu" neumi moc chovat (podledl apod.), ty se ve vztahu taky neumis chovat.
    To, ze jsi ztratila duveru po tom, co te podvedl, je normalni. Taky se mi to stalo a trvalo asi 2 roky, nez jsem se toho podeziraveho pocitu vuci vsem chlapum dokazala zbavit. Ale natruc vyhledavat jiny kluky jen proto, aby on byl taky ten podvedeny, je pubertacky.
    Jinak oznaceni hysterka se ti zda asi tvrdy, ale souhlasila bych s tim, bohuzel. Priklad - proc by ti mel kazit narozky? Jsou to tvoje narozeniny a on neni zodpovedny za to, jestli se ti povedly nebo ne. Zadny chlap obecne neni zodpovedny za tvoje stesti, to si hlida kazdy sam (trochu odbocka). A posilani mu vycitavych sms nic nezmeni. Chvilu to neres, nepis mu nic. Kdyz bude chtit, ozve se ti sam. Jestli se ti ozve, tak ne abys mu hned skocila do naruce s omluvama. Proste v klidu.

  • Podle mě to už dál cenu nemá.
    Píšeš, že tě podvedl, to je hrozná věc ve vztahu, ale dá se ještě přejít. Jenže pak píšeš, žes podváděla i ty jeho, žes ztratila důvěru k mužům. Rozešli jste se, zase jste se k sobě vrátili... Tenhle hrneček mi přijde už hodněkrát slepovaný a musí se jednou zákonitě rozbít. To je můj názor... Každopádně jestli jste ochotní všechno smazat a začít úplně od začátku, tak hodně štěstí. Nesmíš být ale tak hrozně urážlivá a snažit se s ním vyjít, chlapi hádky nesnáší a chtějí mít doma klid.

  • Chováš se jako hysterka, tak už tě má asi dost... Ty ho sjedeš a pak ignoruješ a pak se divíš, že hned nevyskočí, když si to rozmyslíš? To by ze sebe kus hadru nechal dělat on, ne?

  • Nejste oba vyzrálí. Začni od začátku. Zahoďte svá ega. Začnete se k sobě chovat s úctou, hádky řešte v klidu, hledejte komromisy. Pak váš vztah může být harmonický. Asi bych mu napsala dopis ve kterém bych se mu jednoduše omluvila, ale napsala že i on má nějaké své chyby. A pokud chcete pokračovat, tak od začátku. Přeji hodně štěstí.

  • full.avl13.2.2013 10:43

    Dobrý den

    Na toto téma vy a přítel píšete opakovaně, a tím porušujete zdejší pravidla. Pokud se to bude opakovat, budu vám vaše dotazy na toto téma mazat.

    Hezký den

    Anežka
    Administrátor WomenZone.cz


    P.S když jste se s ním rozešla jednou kvůli jinému, co jste čekala, když jste se pak k tomuhle vrátila? že vás bude nosit na rukách? Možná by jste se měla srovnat vy.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist