pritel ma ridke sperma a pokazde to ze me vytece

Otázku položila: Bývalá uživatelka #37207 30.12.2011 12:44

Chtela bych se zeptat,pritel ma ridke sperma a pokazde to ze me vytece.Snazime se o miminko a porad nic.Co se da delat.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • full.avl30.12.2011 12:52

    Víš, ale ono to sperma vyteče i když Tě přítel oplodní, ona to em kačka spolknout neumí. :-)
    První věc, bych se chtěla zeptat, snažíte se v době plodných dnů? to je 1 věc kterou bys vědět měla, jestli u tebe dochází k OVU nebo ne. POkud nedochází tak to se dá řešit. :)

  • je blbost rikat,ze pritel ma ridke sperma,ono vytece vzdycky...ja si v prvnim roku snazeni myslela to same,ale pak jsem po zjistovani a badani prisla na to,ze je to normalni.Ony kapicky staci,nemusi v tobe zustat vse a co se da delat?Kazdopadne navstivit gynekologa a ten uz vi co delat.Vysetri tebe,eventuelne te posle na laparoskopii,vysetreni pritele,spermiogram.Po vysetrenich budete mnohem chytrejsi.Ono taky zalezi na tom jak dlouho se snazite,me dr.zacal delat vysetreni po roce snazilkovani.Drzim palce at se brzy zadari.

  • Jak řídké sperma, to vám řekl lékař?
    A to že to z tebe vyteče už se tu v poslední době řešilo milionkrát. To co z tebe teče, je tekutina, ve které spermie plavou. Při výstřiku se dostanou tam kam mají, vytéká to z každé ženy, to je prostě gravitace. Myslíš, že to pochva "sežere" ? :)) I kdyby si dělala stojku 24 hodin po sexu, tak to z tebe pak stejně vyteče, to se prostě nemá kam vstřebat.

  • ahojky, samozřejmě, že sperma se jen tak nevstřebá a není jiné cesty než tam odkud sperma "přišlo" ;-) To, že z tebe vyteče neznamená, že za to může partner a že proto nedojde k oplodnění...ani tvoje poloha dělohy na to nemá žádný vliv, pokud ti to řekl lékař, tak bych ho vyměnila ;-) Sperma je pouze autobus pro spermie a až je doveze na konečnou (k děložnímu čípku), tak spermie prostě vystoupí, řeknou autobusu pápá a jdou dál :-) A autobus se prostě vrátí tam, odkud přijel, takže sperma jednoduše vyteče, dřív nebo později ;-) Nepíšeš kolik ti je a jak dlouho se snažíte, každopádně vychytat plodné dny někdy prostě není sranda :-)

  • lulatko30.12.2011 17:07

    Buď ráda, že to teče. :))) Naopak by mohl být problém, kdyby neteklo po čase nic. Spermie se totiž musí z toho chumlu, co vychází při ejakulaci, nějak dostat, aby se mohly vydat na cestu k vajíčku. A k tomu je potřeba to zkapalnění. Za normálních okolností je to zcela běžné. Pojem "řídké sperma" je tedy trochu (dost) mimo. Problém by právě mohl být, kdyby to nezkapalnělo vůbec; druhá věc je počet spermií v ejakulátu, ale to byste zjistili až po odborném vyšetření, zda jich je pro přirozené početí dostatek - ovšem na viskozitě ("kapalnosti") spermatu se snížený počet spermií nemusí nijak projevit.

  • Ahojky. Nám se snad nikdy nestalo že by sperma neviteklo navíc neteče tedy jen sperma ale i tvé šťávy. A čekám teď druhou dcerku říká se tedy že by se nemělo stávat po styku kvůli gravitaci ale takovej rad je spousta. Prostě to co má tam doplave a to co ne de ven a nebo pak odumírají.

  • Já jsem si poslední cyklus před otěhotněním ihned po souloži podkládala zadek polštářema. Nevím, jestli to bylo tím, ale po třičtvrtě roce se nám zadařilo :)

  • Tak po sexu chvilku lež a dej si nohy do svíčky nebo pod zadek si dej polštářek
    ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist